2012. február 15., szerda

Tavaszváróterem+tegnap

Tegnap voltam Veszprémben, nem állítom, hogy volt értelme a dolog a 6000ft benzinnel egybevetve:/ Mi nem vagyunk "romi" pár, nem is terveztük ünnepelni a tegnapi csodát, de amikor hazaértem, Egyetlen az ajtó előtt állt a kutyával és előkapott egy nagyon szép fehér rózsás csokrot (mert liliom már nem volt..kis figyelmes, tudja, mik a kedvenc virágaim). Persze én se üres kézzel jöttem, vettem neki szép bőrtokos laposüveget és hozzá feles-szettet:D 



Tegnapi sminkem, látszik, hogy nem reggel van a fotogénségem csúcsa:
Csodaszép csokrom:
Igazából mostanában picit magam alatt vagyok, mert már fél éve próbálok új, teljes munkaidős, normális állást találni, de semmi. Pedig én már mindenhova jelentkeztem. Ráadásul ma azt álmodtam, hogy két szuper helyről is felívtam, hogy kellek nekik...szar volt felébredni:/ Szóval nagyon kevés egy majdnemkész diploma és a középfokú. Tehát elvileg (ha végre válaszolnak az e-mailemre) márciustól irány a Természet- és környezetvédvédelmi technikusi képzés:D Ami legalább érdekesnek és izgalmasnak tűnik. Zárásképp kaptok szép tavaszos képeket, mert én már nagyon rá vagyok állva a témára:

3 megjegyzés:

  1. Neked is a liliom a kedvenc virágod? :) Nekem is:D Gyönyörű képeket válogattál össze:)

    VálaszTörlés
  2. Hát, nem könnyű munkát találni, nem hogy normálisat, még egyáltalán semmit sem. Én is csak nyűglődök megint egy kilátástalan helyen.
    A technikusi meg biztos jó lesz, én természetvédelmi mérnök szakot végeztem, igaz, nem jó semmire, de tény, hogy izgalmas volt.

    VálaszTörlés