2014. május 30., péntek

Kívánságlista nyaralásra

Sziasztok!

Pontosan egy hónap múlva megyünk nyaralni egy hétre Szlovéniába, hazafelé pedig kiszállunk Sopronba az Arctic Monkeys miatt, szóval van oka az ácsingózásra :) Évről évre halmozom fel a nyári ruhákat és cipőket, de valamiért nem tudom megállni, hogy újabb dolgokat vegyek...

Első kiszemeltjeim a papucsok és a saruk, teljesen a megszállottjai vagyok. Akad itthon elég, ráadásul van egy bőrsarum, amihez nagyon ragaszkodok, csak a sarkát meg kell csináltatnom. Amiből hiányom van, az a sima papucs, amiből nagyon sokféle található a CCC-ben, ráadásul kedvező áron.


A H&M-ben már volt egy köröm, amit hamarosan meg is mutatok, de egyre jobb újdonságokra bukkanok, amik szinte röhejes áron vannak. Szeretem a lenge anyagú nyári ruháikat, szeretnék még egy-két dolgot beszerezni. Természetesen a kiegészítők se hagynak hidegen, no meg a cipők. Van itt pizsinaci, edzőcucc (most már TÉNYLEG meg kéne szeretni a futást), táska, parfümöcske...


Az F&F nyári kínálatából leginkább a kiegészítők tetszenek, bár ez a kardigán....a kardigán!!! Imádom! Akárcsak a fehér papucsot és ezt a gyönyörű táskát.


Persze vannak egyéb apróságok, amik megörvendeztetnék a lelkemet. Két új könyv nagyon izgatja a fantáziámat, az egyik Lovasiról szól (szerelem), a másik Slam.Pont. Nivea termékek közül a Hawaii virágos tusfürdőt és a Happy Time termékeket szeretném beszerezni (deo már van), nekem ez az illat abszolút nyaralásra való. Apróság, de nem elhanyagolható a mentolos cukorka, ami azért fontos, mert a család légkondimániás, amit hamar megérzek.

Ez lenne a listám, remélem pár dolgot ki tudok pipálni egy hónap alatt.

15 megjegyzés:

  1. Óóóó, akkor ugye összefutunk a VOLT-on? Sőt, még aludhatsz is nálunk :-)
    Amúgy nagyon jók ezek a lapos szandálok és papucsok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképp megejtünk előtte egy számcserét!!!! Sajnos ott aludni nem tudunk, mert hajnalba a vonatról megyünk már dolgozni :( De még a nyáron ki akarunk ruccanni Bécsbe, akkor szívesen meglátogatunk :)

      Törlés
  2. Nekem van ilyen Nivea hawaii flower és alig várom, hogy elfogyjon. A flakonban nagyon jó illata van, de amikor kinyomod belőle, tömény alkohol szaga van és kb. ennyit segít a bőrödön is, hihetetlenül kiszárítja. Nagyon tetszett, hogy olajos hidratáló gyöngyök, meg stb., de igazából semmit nem ér sajnos.

    VálaszTörlés
  3. Az előző hozzászólóval ellentétben én imádtam a Hawaii Flower tusfürdő illatát, de az tény, hogy szárít és a gyöngyök csak viccnek jók :)

    Óóó, az a H&M-s neon saru mennyire jól néz ki *-*.

    Más: A futást nekem is illene végre megszeretnem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A neon saru mindenképp megér egy próbát, mert barna bőrrel tuti nagyon ütős :D Hát én már nem is tudom, mit gondoljak erről a tusiról :/

      Valami taktikát ki kéne találnunk, hátha összejön a futás :)

      Törlés
  4. Az F&F kardigánnal sokáig szemeztem, már bánom, hogy nem vettem meg. A H&M-es táskák is de szépek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet bánni, mert nagyon szép, én sajnos élőben még nem találkoztam vele :(

      Törlés
  5. Thanks for your coment:*
    xoxo
    I follow you now:*

    VálaszTörlés
  6. Válaszok
    1. minél többet nézem, annál jobb, végén még kénytelenek leszünk megvenni :)

      Törlés
  7. I love the sandals collection! Lovely blog <3

    Anyways, would you like to follow each other via GFC?
    Follow me and then i’ll follow you back instantly.

    http://tasiawijayanti.blogspot.com/
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thank you! I really love your blog and your style, I follow you!

      Törlés
  8. What a nice selection!! Just found your blog, would you like to follow each other?
    a beautiful maison
    fb/abeautifulmaison

    VálaszTörlés