2012. március 23., péntek

DM...és egy kakukktojás

Annyira jó lenne, ha a úgy érezném, hogy a DM rossz, gonosz és kifordítja magából az embereket. Megint 5000,- hagytam ott, pedig alig vettem valamit, annak is a nagy része akciós volt:D

Fogkrém, guszta mosogatószer és fincsi rózsás szappan:
Egyébként ez az öko-fogkrém nagyon furcsa, alig habzik, a mosogatószer és szappan illata isteni. Muszáj cuccok:
Imádom ezt a dezodort, Egyetlennek pedig folyamatosan venni kell, mert hiába mondom neki, hogy ne, telifújkálja magát:D És a szépségcuccok:
Már rég kinéztem magamnak az egyik kisboltban ezt az epres arcradírt, van belőle sokféle gyümölcsös, az illata nagyon finom, az állaga zselés és elég erős. Imádom a fújkálós Schauma balzsamokat, most a Selymes fésülés jött velem haza, mert kókuszosat sajnos sehol sem találok, de ez is jól funkcionál és kellemes, parfümös illatot hagy maga után. Ééééés két akciós sminktermék: egy Alverde bronzos színű pirosító és egy nude Manhattan szájfény. Közelebbről:
Nagyon tetszenek, megérte megvenni őket. Bár Aleverde pirosító nagyon jól pigmentált, meg is lepett, óvatosan kell bánni vele. Akcióban így néznek ki (másra nem koncentrálni:D):
Húsvéti cukiság anyucitól:
No puszi

7 megjegyzés:

  1. az az epres arcradír milyen boltban kapható?:) és volt még másmilyen is vagy csak epres?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nálunk Kallos néven fut, de valami szlovákiai importnak tűnik, volt kiwis, ribizlis, áfonyás, zöldalmás...ja és nálunk 400ft:)

      Törlés
  2. Dejók :) Amúgy én is mindig így járok, ezért is nem voltam már kb 1 hónapja Rossmann-ban meg DM-ben :D Valamit mindig úgyis találok, ami 'kell' :D
    A bronzosító tetszik nagyon. Vagy pirosító?

    VálaszTörlés
  3. Love your blog dear!!
    Keep posting, go for it!
    XX

    VálaszTörlés
  4. én is nagyon sokat (mindent) vásárolok akciósan! szuper társam lennél :)
    amúgy gumicukooor! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bele se merek gondolni, mi lenne, ha együtt elszabadulnánk:D:D:D

      Törlés