2012. május 14., hétfő

Imádok Tescozni...meg Müllerezni:)

Sajnálom, hogy rég írtam, de sűrűség van. Most kezdődnek a vizsgák, hétvégén pedig itt volt az egyik barátnőm. Szóval szombaton bömbölögtünk, vasárnap pihiztünk és Müllerben voltunk. Most pedig ismét jön a tanulás... Annyira szeretek Tescoba járni, nagyon rossz szokás. DE annyira fantasztikus nyári cuccaik vannak, hogy muszáj volt vennem egy-két dolgot. Hozzátenném, hogy az elmúlt években nem igazán vettem magamnak nyárra ruhát (talán 2 éve utoljára), viszont annyira felhalmoztam örök darabokat, hogy esélyük sincs elkopni, viszont a kiegészítőkkel szoktam frissíteni. Az elmúlt két hétben találtam magamnak bikinifelsőt, pont olyan fazont, amilyet akartam, szinte teljesen jó rám:D

Napozáshoz nagyon tündéri kalapot:
Hosszas tanakodás után királykék saru mellett döntöttem, de minden lábbeli olyan csodaszép:
Szombat éjszaka, amikor beugrottunk sörért, megláttam egy cukiságot. Ne nevessetek, de én imádom Chewbacca-t, kaptam egy róla mintázott cuki kulcstartót, ami a hangját is utánozza. (Sajnos saját képem nincsen róla)
Mégis a legjobb fogás az új Philips hajvasalóm volt, ami 13ezerról 3ezerre volt leakciózva. Nagyon menő kis ionos cucc, az előzőm ősrégi, még talán 10-es koromban vettem (csupán 6 éves). Nagyon szuper, teljesen feldobódtam tőle. Csoportkép a hajvasalóval:
Szépség:
És a hatása (a nem lenne teljesen szemkiverős, a jobb oldal van kivasalva):
Egyébként van még egy szörnyű szokásom: minden, ami új, nekem kell. Ki akarom próbálni, meg akarom venni. Ez főleg az élelmiszerekre igaz, aminek egy részét nem is ehetem istennek hála, de szabályosan rosszul voltam, hogy a reklám után kb egy héttel tudtam csak cseresznyés Hallst venni. De a héten megkóstolunk még 2 új Tictacot is és az új Rauch jegesteát is. Mindegyik nagyon fini:) Már említettem, hogy voltunk Müllerben, na nálunk ez egy minimum egy órás művelet, mert mindet tüzetesen megnézünk és főleg megszagolunk. Büszke vagyok magamra, visszafogott voltam, mert megfogadtam, hogy legközelebb akkor veszek magamnak parfümöt, ha egyet teljesen elfogyasztottam. Vagy inkább az első diploma utáni fizetésemet valami jó dizájner parfümmel fogom ünnepelni. Ennek fényében ezeket vettem:
Csak olyan dolgokat vettem, amire szükség volt; narancsos fogkrémet, cuki fogselyemmel és fogkefével; mini bebe testápolót szülinapi fémdobozban; gagyi tollat (imádok ilyennek írni); egy lencsefolyadékot és egy ayurvédikus arcmaszkot. Mondtam már, hogy büszke vagyok magamra? :D xoxo

9 megjegyzés:

  1. A hajvasalót megkérdezhetem, hogy hol vetted? Köszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. oroszlányi tescoban, de most mindegyikben le vannak akciózva az elektronikai cuccok, érdemes szétnézni!

      Törlés
  2. Jaj, de jó kis bikini! Nekem 5 éves a hajvasalóm, de jól bírja. Müllert én is szeretem, bár most - hála Bécsnek - a Bipa az új szerelem. És- szintén hála Bécsnek - kaják terén próbálok ki néha én is új dolgokat, bár én sem ehetnék mindent, de most pl. paradicsomos-epres joghurtot kóstoltam és finom volt!
    Köszi a kommentet - nem akarod magad fotózni? Én úgy szoktam, amikor nincs más. Egyszerűen muszáj, nem bírom magamban tartani az outfitjeimet :-)

    VálaszTörlés
  3. te kis mázlista :D (hajvasaló miatt) Képzeld, nekem kb.1,5 éve beszart a 13 ezres remingtonom ( a jótállása jó lett volna még ha megtalálom... :( ) a lényeg,hogy nem fűtötte fel a lapokat... két hete elővettem és működik:D úgy megörültem:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. lehet, hogy nálam nem érte volna meg a felemelkedés időszakát...repült volna az ablakon:D:D:D

      Törlés
  4. A hajvasalóval tényleg nagyon nagy mázlid volt :) A kék szandit én is megvettem múltkor, annyira cuki :))

    VálaszTörlés
  5. Imádom Csubakkát! :D Nagy SW-rajongó vagyok! És már olyan régóta szeretnék ilyen plüsst. Ezt konkrétan hol szerezted be?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egészen konkrétan a tatabányai TEsco játékosztályán bukkantam rá, de van szép nagy is, csak az kétszer ennyibe került:D de sok-sok nagyon menő SWs cucc van ott;)

      Törlés
    2. Akkor ideje lesz benéznem a tescóba! :D

      Törlés