2012. október 22., hétfő

Őszi vásárlás III.


Sziasztok!

Nos ez a bejegyzés a végső nagyobb őszi bevásárlásról készült :D Hozzátenném, hogy közben megvettem az összes karácsonyi ajándékot. Szeretem ilyen hamar elkészülni ezekkel a dolgokkal, bár a karácsonyi forgatagban hozzá szoktam csapni egy-két apróságot. Lényeg, hogy egy hete elmentem szépen vásárolgatni, voltam mindenfelé és a maradék szükséges dolgokat megvettem. Először a Müllerbe mentem szokás szerint...


Sok mást is vettem, de már ajándékba:D Head&Shoulders nélkül sajnos nem éljük túl a hideg időt, Carmexet régóta ki akartam már próbálni, szerintem rá fogok szokni teljesen. Gluténmentes tészta szimpi volt, az a kis koporsó cukrokat rejt; őszintén szólva imádom az ilyen dolgokat, ráadásul ilyen dobozokban szeretem gyűjteni a bedugós fülijeimet. A két kötöző még tavaly karácsonyról maradhatott, mert nagyon olcsó volt. Vettem még egy adventi kúpfüstölőt, csak elfelejtettem lefotózni.

Következő állomás a pláza volt, ahol rögtön a Hádába mentem...már megint. De annyira jól tettem!


Ő egy lefotózhatatlan fekete kardigán, elöl majdnem a térdemig ér, hátul csak csípőig. Nagyon régóta szerettem volna ilyen fazont, ha jól emlékszem 2500.- ft körül volt és isteni meleg, egyáltalán nem zavar, hogy nem lehet összegombolni.


Ez egy megvalósult álom! Katonai kardigán, annyi a probléma, hogy szúrós picit, de leginggel felvéve olyan, mint egy kötött ruhácska. A képen sajnos nem látszik, de csípőnél bővül és zsebes.


Gondolom nem szorul különösebb magyarázatra, hogy miért vettem meg:D


A másik főnyeremény, amerikai és még szegecses is. Rövidke pulcsika, de egy trikóval nagyon szuper. Eddig mindenkinek megakadt rajta a szeme.


Ez is egy lazább fazonú póló, nem épp télre való, de most van NFL:)


Két sima, skinny farmer Cosmosból, csak hogy legyen:)


Tescoban még mindig olyan szuper fehérnemű akciók vannak, hogy muszáj volt vettem két melltartót, egy cuki bugyit meg egy jó vastag, kötött harisnyát (aminek valamiféle mintája is van, csak nem látszik).


Vettem kiegészítőket is, a sálacska Cosmosos, napszemcsit pedig nem lehetett ott hagyni, mert előtte levő nap volt éjszakai vásárlás, amiből a 90% kedvezmény megmaradt. Tehát 300.-ftért vettem.


Végül H&M-es kiegészítők, amikből sosem elég. Főleg mert megint eltűntek a fekete hajgumijaim, mert már Egyetlennek is annyira megnőtt a haja (végre ahhh), hogy lopkodja:D A két körömlakk nagyon szép, Vintage gold és Je t'aime névre hallgatnak, sajnos élethűbb képet nem sikert összehoznom róluk. A fülbevaló szett és a nyaklánc már kellett, hogy lépést tartsak a divattal:D:D:D
Teljesen elégedett vagyok az újdonságaimmal, de most stop lesz egy időre ruhában, legalábbis megpróbálok erre törekedni. Legközelebb megmutatom, hogy milyen remek elő-halloweeni partiban voltam, hiába volt csak kettőnknek fél órája elkészülni, páran megijedtek tőlünk...
xoxo

4 megjegyzés:

  1. Azok a szegecs fülbevalók... *-* Nálunk miért nincs se H&M se semmi?? :D

    VálaszTörlés
  2. Az amerikai zászlós felső nagyon tetszik... meg a H&M-es kiegészítők! :)

    roseballerina.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  3. Hú, de jók azok a felsők, főleg a kis figurás, meg a katonai kardigán. Ahhoz hasonlót vettem a bolhán, csak rövid fazonút. És azt hiszem, ugyanez a nude melltartó van meg nekem is a tescoból és imádom, szinte egyfolytában az van rajta, kellene még egyet venni belőle :-)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szuper dolgokat vettél! A turis szegecses felső és a kardigán nagyon jók! :)

    VálaszTörlés