2012. november 18., vasárnap

Bazi Haul



Sziasztok!

Picit el voltam tűnve, mert most nagyon családozós időszak van, most éppen anyu és az Amerikában élő nagybátyám is itt van. Az elmúlt pár hétben felhalmozódott dolgokat fogom most megmutogatni. Kezdeném azzal, hol a Háda-mániám csúcsosodik, pénteken családosan mentünk túrni:D Amint beléptem, az első, amit megláttam ez a mesés póló volt:




Egyszerű póló fazon, amit imádok. Szerencsére találtam hasonló fazont:


Annyira szeretem őket simán farmerrel, ma pont ez a piros volt rajtam:) Valami csoda folytán sikerült négyezer forintért egy H&M párkát találnom, nem szórakáztam a lefotózásával, inkább neten kerestem képet róla:


Nagyon-nagyon meleg, aminek annyira örülök, mert mintha manapság nem lenne divat ténylegesen funkcionáló télikabátot gyártani. Mostanában szívesen hordok ruhácskákat, találtam is magamnak egy piros-fekete kockásat:


Megmegmeg találtam magamnak itthonra egy lila Adidas melegítőnadrágot, ami egyszerűen lefotózhatatlan:D


Na meg aztán megjött nem is annyira régen az Avon rendelésem, megrendeltem az új parfümöt, a City Rush-t. Valamiért mindig a halálmárkás parfümök jöttek be...hiába ízlik ennek a gumicukros illata, mégsem az igazi:/ De azért majd elfogyasztom valahogy.


A karácsony jegyében vettem egy mikulásos filc borosüvegtartót, annyira jó áron volt és annyira aranyos:


Lábkrémből is újítottam karácsonyosat, nagyon finom az illata és szokásos Avon minőség, az én talpamat remekül hidratálja.


Egy csodabalzsamot is rendeltem, mézes-tejes változatban. Nagyon jó zsíros, én a számra kenem és a kiszáradt orromra. Végezetül egy rettentő aranyos hóemberes valamit vettem, sokat gondolkodtam, hogyan lehet a legjobban felhasználni...talán a nagy közös reggelinél. A lábai kivehetőek, az egyik kanál, a másik egy apró kenőkés.


És képzeljétek, végre találtam olyan bőrönd méretű pénztárcát, ami nagyon tetszik, 1990.- pénzért vettem a Cosmosban és most éppen nagy a szerelem:D A képen a kedvenc fújós balzsamommal szerepel.


További örömforrás volt, hogy megjött egy adag a pár hete rendelt e-bayes cuccokból. A keresztes fülbevalóért odaáig vagyok, szerencsére remek a minősége, egy dolcsiért meg röhejes, a gyűrű Vámpírnaplókos, Damon gyűrűjének a mása. A 100db műanyag "fülbevalóhátulj"/"bedugóanyámkínja" nagyon praktikus, mert folyamatosan elhagyom a tartozékokat.


Nos tudom, hogy még egy hónap van karácsonyig, de az ajándékbolt dugig van karicuccokkal és a Tesco rádió csak ilyen zenét is nyom, ennek a nyomásnak a hatására a hét elején érkezett áruból muszáj volt vennem magamnak VALAMIT. Gondolom ismeritek az érzést :D Megszaglásztam és megnézegettem mindent, végül két illatos gyertyát vettem (az egyik forralt boros, másik valami erős vanília) és illatos teamécseseket (mézeskalács és karácsony illatban). Annyira isteni illataik vannak még meggyújtás nélkül is!



....szóval most fel vagyok tankolva mindenből:)

xoxo

8 megjegyzés:

  1. Szija! Megkerdezhetem, hogy azt a winteres gyertyat hol vetted?! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem tudom megmondani, nekem a főnököm hozta nagykerből, de ha tippelhetek, akkor piacon, ajándékboltban vagy virágboltban keresd!:)

      Törlés
  2. Star Waaaars! Meg a kabát is szuper :))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik a kabát és a pénztárca is! :) A keresztes fülbevaló pedig szuper! :)

    VálaszTörlés
  4. Ó, a barátomnak nagyon tetszene a Star wars póló! Tök jó cuccokat vettél megint!

    VálaszTörlés
  5. Az a hóemberes valami,tényleg cukorka :)A gyűrűd meg tök tuti :)

    VálaszTörlés