2013. február 25., hétfő

Mostanában tett-vett

Sziasztok!

Picit eltűntem, mert volt itt pöti apátia és kétségbeesett tavaszvárás, de most, hogy 6-8 fok van, visszatért az életkedvem. Február még mindig munka nélkül telt, de ettől függetlenül nem unatkoztam, vásárolgattunk, valentin napoztunk, szülinapoztunk....Bár van bennem egy nagy adag szomorúság, mert szerettem volna jelentkezni mesterképzésre, de bölcsészeten nem indulnak állami levelezős képzések, szóval teljesen új irányt veszek és jelentkeztem pénzügy-számvitel fsz-re, remélem nem fogom megbánni :D

Sose hatottak meg az óriási akciók stb, de az egyik nap annyira sok eltöltendő időm volt endokrinológus előtt, hogy "kénytelen" voltam bemenni a plázába, pontosabban a New Yorkerbe...nos nem bírtam ki és vettem magamnak 1.990.-ért egy gyönyörű púder színű ruhácskát, amihez még plusz pántot is adtak; teljesen elolvadtam tőle, annyira tündéri!




Rajtam így néz ki (igen, kupi a próbafülkében és még zokni is van rajtam :) ):

Amikor odamentem a kasszához, megláttam a 290.-os cuccokat, ki is kerekedett a szemem és próbálás nélkül le is kaptam egy királykék, zsebes ceruzaszoknyát és egy übermenő trikót.



Volt egy valentin nap is, amit mi nem annyira tartunk, adunk egymásnak apróságot és kb ennyi. Idén is csak cuki avonos bögreszettet vettem Csülkinek, de nem hagyta, hogy hamarabb adjam oda, ezért cserébe DM-ből kaptam én is picur ajándékot. Elfogyasztottunk együtt egy villás reggelit, bár majdnem mindig együtt eszünk :) Nem hiába, nem vagyunk egy tipikusan romantikus pár.

Szeretjük a "szállodás" reggeliket, amikor mindenből eszünk keveset, általában a fél hűtőt ki kell pakolni, hogy lehessen válogatni.


Valentin napi apróság, azóta minden alkalommal veszek ilyen kókuszos-szezámos szeletet, nagyon zsír. A testápolóra csak annyit mondhatok, hogy MIÉRT LIMITÁLT???


És amire nagyon büszke vagyok...az én drágaságos barátnőm betöltötte a 22-t és ennek örömére sütöttem neki macaront. Ez volt az első, nem lett szépségkirálynő, viszont az állaga olyan, milyennek lennie kell:)





Mivel most ez az aktuális, az Oscarhoz annyit szeretnék csak hozzáfűzni, hogy az Argo egy isteni film, alig várom, hogy megszerezhessem könyvben. Ha tehetitek nézzétek meg!


Ahhh ezt a szakáll divatot az én fétises fejemnek találták ki *-*

Mellesleg Jennifer Lawrence sok nő együttérzését kiérdemelte az elmúlt időszakban, szegénykémmel minden díjátadón történik valami katasztrófa...azért ellensúlyozza a tehetsége és szépsége (nem értem, miért bántják az alakja miatt).





16 megjegyzés:

  1. óóó azok az édességek *.* meg a szállodás reggeli.. hmmm. éheees vagyok :P

    VálaszTörlés
  2. úúúú, olyan koponyás pólót hol vettél??? nagyon kirááály :D

    VálaszTörlés
  3. nagyon jól néznek ki a macaronok! ügyi vagy! :) a ruhát pontosan melyik üzletben vetted? nagyon szép, imádom az ilyen színű cuccokat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. New Yorkerben (bele is írtam így utólag a bejegyzésbe), volt ilyen fazonból fekete is, de még sokféle ruhácska volt akciós.

      Törlés
  4. Ha időnk engedi, mi is így szoktunk reggelizni! :D Gratulálok a macaronokhoz, ügyi vagy! :)

    VálaszTörlés
  5. A ruha és a trikó nagyon tetszik!!! Jól áll a ruha nagyon!

    A bejegyzés "oszkáros" részével egyet értek. :)

    Sőt, a reggelivel is. Mi is mindig együtt eszünk, megadjuk a módját. A macaronok.... nyam-nyam. :)

    VálaszTörlés
  6. Wow, marvelous weblog format! Hoω lengthy have you еver beеn running a blog for?
    уou made гunning a blog glаnce easу.
    The overall glаnсe of your web site is wonderful, as well as thе content material!


    Feel free to surf to my wеb-site ..
    . tens therapy units

    VálaszTörlés
  7. Btk után Psz elég nagy váltás. Hogy jött ez? Már régen is érdekelt, csak nem mertél belevágni, vagy csak a fizetős mesterképzések miatt...?

    Nálunk is bevett szokás úgy reggelizni, hogy kipakoljuk a fél hűtőt, de ez már kiskorom óta így van, szal teljesen megszoktam, és természetes számomra. Hmm most meg is éheztem... ^^

    VálaszTörlés
  8. Wow, ezt a macaron-os dolgot megoszthatnád velünk, bár ahogy magamat ismerem... nem sok jó sülne ki belőle.
    A ruha nagyon szexin áll :-) A 290-es cuccok meg... asszem, benézek a New Yorkerbe én is!

    VálaszTörlés
  9. I will immediаtely clutсh your rѕѕ as І can't in finding your e-mail subscription link or e-newsletter service. Do you've any?
    Ρleaѕe permit me knoω in
    order that I may just subscгibe. Τhаnks.


    Fеel fгee to ѕurf to mу sitе .
    .. streetsmarttaxi.Com

    VálaszTörlés
  10. Sincе thе admin of this web page iѕ worκіng, nо hesitatіon very
    shоrtly it ωill bе well-known, duе to іts quality contents.



    Alѕo viѕit my ωеb ρаge efficient taxi service

    VálaszTörlés
  11. Én is imádom a NewYorkerbe a 290-es akciókat... :) szuper a ruci is.
    Most reggeliztem,de így a képeket nézve éhes vok.A macaronokhoz meg gratula én is készítettem egyszer,de ennyire se álltak össze :(

    VálaszTörlés
  12. Nagyon jó cuccokat szereztél a NewYorkerben, hnap lehet én is benézek:))) Rég voltam. Macaronhoz én is gratulálok, nekem is volt már egy próbálkozásom de nem sikerült. Most találtam egy egyszerűbb receptet és jövő héten csapó kettő. MacaronElkészítése bejegyzéssel nem készülsz esetleg?:)

    VálaszTörlés
  13. Hi my friеnd! I want to say that this post іs аmazing, great writtеn
    and include almοst аll impοrtant іnfos.
    I'd like to look more posts like this .

    My web site dallas seo company

    VálaszTörlés
  14. Thesе are in fаct fantastiс ideaѕ іn regarding blogging.

    You hаve touched some fastidіous faсtors hеre.
    Anу way keеp up wгinting.

    my ωeb blog: seo dallas

    VálaszTörlés