2013. február 5., kedd

Új szerzeményeim

Sziasztok!

Néha-néha rám jön a rendelgetős vásárlás, itt értem az Avonra és Oriflamere. Ebben a hónapban nagyon megcsapott, igazából Avon tanácsadónő vagyok, de nem szoktam "nagybevásárolni", csak ha nagyon nagy akciók vannak vagy ha több dologért tudnék ölni. Mostani alkalommal sem vittem túlzásba, ezeket szereztem be:



Szokásos samponokat beszereztem egy miniparfümmel együtt (menthetetlen vagyok), deeee az új rúzsból, a Perfect Kiss-ből rendeltem egy rózsaszín árnyalatot és egy Naturalses málnás arcpakolást is vettem. Az utóbbi attól tartok, már nem lesz elérhető, pedig isteni!


Ő lenne az. Természetesen kötelező volt azonnal kipróbálnom! Az utóbbi időben nagyon megszerettem a pakolásokat, ez a hidratáló és elviekben feszesítő darab még kellett a gyűjteményembe. Az illata nagyon málnás, fincsi, de nem tolakodó módon. Amint felkentem, éreztem a frissítő hatását, 15 perc után mintha egy kis életet vitt volna az arcomra (télen elég szürkés és fakó vagyok). Nem túl tömör, nem ragacsos; kellemes, könnyed kence. A halvány rózsaszín krémben még kis pink szemcsék vannak, úgyhogy én lemosás előtt még megdörzsitem picit.


                      

És számomra a legfontosabb az új rúzs. A Perfect Kiss ajakrúzs tartalmat avokádó- és kókuszolajat, sőt gyümölcsenzimeket is, ráadásul SPF 15 fényvédelmet is ígér. 24 árnyalata van, de mivel nekem a rózsaszín kimaradt az életemből, ezért a Kis me pink-et választottam. A csomagolása nagyon tetszik, ezüst és olyan kis formára csiszolt, egyetlen hibája, hogy az ujjlenyomatokat.


Nagyon szép a színe, csillámos és félúton van a lazac és a rózsaszín között. Egyszer áthúzva talán túl természetes, de el lehet érni vele erősebb színt:)


Könnyű felkenni, csak úgy siklik a számon. Szerencsére tökéletesen hidratál, ami felüdülés; bátran használható ebben a hideg időben is. Valószínűleg be fogok szeretni egy nude árnyalatot.
Felkenve:


Kivételesen megnézegettem az interneten az Oriflame katalógust, mert két keresztnevet adtak kedves szüleim és most volt Vanda nap. Találtam pár aranyos dolgot, amiket tegnap kaptam kézhez:


A Sweerheart habfürdő feketeáfonyás-macaronos. Jó nagy adag a maga 750ml-ével, még sajnos nem tudtam kipróbálni, de remélem, jól habzik. Az illata kicsit fanyarkás, ami felüdülés a sok nehéz télies illat után.


Februárra való tekintettel Love is in the air kézkrémet is beszereztem. Szeretem az Oriflames kézkrémeket (bár eddigi karrierem során csak a Baleásokban csalódtam), ez is nagyon tetszik, gyümölcsös-csajos illata van és remekül hidratál.


Köhhh vannak dolgok, amiből sosem nő ki az ember. Belle volt mindig a kedvenc hercegnőm, ezért lecsaptam erre a cuki rózsa mintájú szappanra. Nagyon finom gyümölcsös illata van, szerintem Aranyhajas csillámos szappan lesz a következő áldozatom.



És az új parfümöm, Smarty Susie. Bevallom, csak a külseje alapján választottam, illik egy "szexi bölcsészlányhoz" muhhaha :D Pin-up-os a díszítése, kis kulcslyukas a kupakja. Az illata pacsulis-ibolyás, az utóbbit én jobban kiérzem; számomra ez szokatlan kompozíció, de mégis tetszik. Nekem pont az ibolya miatt vintage illat, de már megértem erre :)

Összességében én mindenkit csak buzdítani tudok a rendelésre :D

12 megjegyzés:

  1. tokre jokat vàlogattàl.nèha èn is a "kulso" miatt veszek emg valamit :)

    VálaszTörlés
  2. A franc. Most rendeltem két rúzst csak úgy random az Avonból, de előtte kinéztem magamnak a Kiss me pinket, erre pont azt kihagytam. A képet látva most fejem verném a falba. :D

    VálaszTörlés
  3. Az a parfümös üvegcse tényleg nagyon cuki! Jó dolgokat sikerült rendelned! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó dolgokat válogattál össze!
    A rózsás szappan (nekem is kedvencem Belle :)) és a pin-up-os üvegcse az, ami igazán tetszik. :)

    VálaszTörlés
  5. A rúzs nagyon jónak tűnik, imádom a színét!

    VálaszTörlés
  6. Annak a szappannak nekem is bejött az illata,de győzött a gondolat,hogy ebből bizony kinőttél,CsillámLány! :D

    VálaszTörlés
  7. nekem az Avonos csalán és bojtorján sampon van meg, és nagyon nagyon szeretem, már a másodikat használom és megerősödött a hajam tőle :) a rúzsnak nagyon szép színe van!

    VálaszTörlés
  8. Нello to all, the contents ρresеnt аt this site aгe
    іn fаct aωesοme for peοple knowledge,
    well, κeep up the good worκ fellοws.



    mу blog - bucket trucks

    VálaszTörlés
  9. What's up, yeah this piece of writing is truly pleasant and I have learned lot of things from it regarding blogging. thanks.

    Feel free to visit my web site Www.Insurancedallascar.com
    my website: auto insurance dallas

    VálaszTörlés
  10. hú, ezt a málnás arcpakolást lehet kipróbálom én is :) és a rúzs is szuper :)

    VálaszTörlés
  11. Thank уou foг the goоd writeuρ.
    It in faсt was a аmusement account it.
    Loοk advancеԁ to morе added agreeаble frοm you!
    Howevеr, how could ωе communіcatе?



    Alsο visit my ωeblog: tens machine
    my web site > tens

    VálaszTörlés
  12. of course like your website however you need to take
    a look at the spelling on several of your posts. Many of
    them are rife with spelling issues and I in finding it very troublesome to inform the reality
    then again I will surely come again again.

    Feel free to surf to my web site - how to get pregnant guide

    VálaszTörlés