2013. március 19., kedd

Egy naaagy kupac Avon

Sziasztok lányok!

Ma végre ismét itt a tavasz, aminek nagyon örülök, mert a mi városunk múlt héten még le volt zárva és se ki, se be nem lehetett mozogni. Mi annyira nem estünk kétségbe, főztem egy adag forralt bort és elsétáltunk a sarki időben apuért este a munkahelyére :) Nagyon jó volt látni, hogy az emberek összefogtak és segítettek egymásnak!

De végre megint jó idő van, én ilyenkor szoktam beújítani a különböző kozmetikumokból. Keresem a könnyedebb, virágosabb és cukrosabb illatú dolgokat és mindent, ami virágos :) Megmutatom nektek az elmúlt két adag Avonomat, amiben szerencsére sok-sok jó dolog van (egy év tanácsadónőzés után is félek, hogy mellétrafálok).



Csoportkép a sokmindenről :D


Nos ez a tusfürdő Seventh Heaven névre hallgat, amióta megvettem, azóta motoszkál a fejemben, hogy le kéne töltenem a Hetedik mennyország pár évadát. Nagyon gyümölcsös és nyári az illata, hihetetlenül odavagyok érte. A málnás testpermet is nagyon finom illatú, egy tál érett málna jut róla eszembe; lusta napokon megfelel parfümnek. A barackos arcmaszknak különösebb hatását még nem vettem észre, pedig a málnás érezhetően feszesített...A szőlőrúzs se lesz a kedvencem, bár nagyon finnyás vagyok ilyen téren. Nekem túl lágy és zsíros a textúrája, de a hidratálással nincs különösebb probléma. 


Ez a lábkrém egy csoda!!! Ez a bazi adag 500ft körül volt és nekem jobban bejön, mint a Neutrogena. Lágy és krémes, már az első használat után sokkal puhább lett tőle a sarkam. Finom mentolos illata van, aminek köszönhetően a melegben se fog elmenni tőle a kedvem. A leírása szerint glicerint és kakaóvajat tartalmaz, amit a hatása alá is támaszt, mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagyon akciós ára miatt vettem egy kaviáros szemkörnyékápolót (feszesítőt). Mintha picit mérséklődtek volna a redők a szememnél, de a lelkiismeretemnek mindenképpen jót tesz a használata. Az Avonos BB krémmel tettem egy próbát, ez csak egy minta belőle. Bevallom, én menthetetlenül alapozó-párti vagyok, amikor már lebarnulok, akkor arckrémen kívül nem is teszek fel semmit; de ez a termék meglepően jó, lehet, hogy majd veszek egy nagyot belőle.


Ezek a szépségek ma érkeztek, olyan elő-húsvéti ajándék gyanánt.


Ez a kis aranyos egy fürdőszobai tároló, olyan kis kinyitható, mint a kerti székek. Két külső oldalán van egy-egy kicsi zseb, belül pedig ketté van osztva a tárolóhely. Pont elfér benne minden sminkcucc, amit naponta használok, szóval kitüntetett helyet érdemel :) 


Néha megkívánok egy-egy olcsóbb parfümöt, amit elfújkálhatok a vakvilágba. Ez a Kate's world, Pretty Fabulous nagyon édes, érződik, hogy fiatalabb korosztálynak készült. Az illata almából, magnóliavirágból és vaníliás cukorból áll össze, nekem teljesen almás vattacukor jut róla eszembe. Cuki, aranyos, jó lesz a tavaszi napokra. (Biztos, hogy hamar el fog fogyni)


Ő egy Skin so soft testápolóolaj, ami nagyon szép csillámos és egzotikus illatú. Van már egy aranyfényű testápolóm ebből a termékcsaládból, én őket nyárra rakosgatom félre, mert meglepően hamar beszívódnak, szépen csillog tőlük a lebarnult bőröm és az illatuk is könnyed, nyári.


Ezzel a bőrtónusjavító krémmel már egy ideje szemeztem, Ördög Nóri esküszik rá...:D Nem mertem megvenni mostanáig, mert fogalmam se volt, hogy mi lehet, mert az elnevezése olyan neszesemmifogdmegjól...de mindennek eljön egyszer az ideje, a krémeket szeretem és a SPF 20 is mellette szólt. Rafinált kis cucc ez, a barnám, egészségesebb színt úgy kapjuk meg, hogy a krémben kis barna szemcsék vannak, amik felkenve szép napbarnított szín kölcsönöz. Ma jött meg, de még lusta voltam az arcomon kipróbálni, de a hófehér kezemen nagyon jól mutat.


Remélem jól látszik :)

xoxo





13 megjegyzés:

  1. épp ilyen tusfürdőt használok :) imádom az illatát :)

    VálaszTörlés
  2. Wow,jó kis zsákmány,lábkrémet már én is régóta szeretnék,azt hiszem ez lesz az új,főleg ha akciós. A SSS-ot olajjal én is szemeztem,de nem volt rá keretem,nem baj,lesz még olcsóbb akkor tuti azt is megveszem magamnak :) Más katalógusból nem szoktál rendelni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon ritkán szoktam Oriflameből, amikor nagyon megtetszik valami :)

      Törlés
  3. A kicsi Avon BB krám mennyibe került? és mekkora? :) köszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos már ilyen kiszerelésben nincsen, csak kicsi tasakosba, az 60 ft.

      Törlés
    2. Kár, azért köszi. És a kis tasakos nagyon pici? :)

      Törlés
  4. A kaviáros szemkörnyékápolóra nagyon kíváncsi lennék. Alap áron mennyibe kerül? A kinyitható tároló pedig irtó cuki! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát alapból 1450.-, de mindig van valami akció...most éppen a kaviáros arckrém párjával együtt 1999.-, szóval megéri figyelni :D

      Törlés
  5. én is megvettem a kaviáros szemkörnyékápolót, majdnem minden este használom, először azt hittem, hogy kb semmi hatása nincs, csak mint ahogy te is írtad a lelkednek jót tesz :D de aztán rájöttem, hogy mióta használom kevésbé tűnik fáradtnak, kialvatlannak a szemem/tekintetem reggelente :)

    VálaszTörlés
  6. Jó kis szerzemények! Én imádom az avonos testpermeteket nekem a cseresznyevirág a kedvencem, imádom az illatát és tartósnak is bizonyult. A tárolót én is megrendeltem, nem hagyhattam ki, elvileg ma v hnap érkezik is. Solutions arstisztitót szintén rendeltem, mivel még van az előzőből, így én sem próbáltam ki, csak 1 pöttyöt nyomtam , de amit akkor abba a pár mpben észleltem az az , hogy nagyon jól habzik, elég sok jót olvastam róla, remélem beválik.

    VálaszTörlés
  7. A fascinating disсussiοn іѕ ԁefinitely ωorth commеnt.
    I do believe that уοu should publish moгe οn thіs tоpіc,
    it may not be a taboo subjеct but typiсally peoрle dο not ѕpeak аbout
    theѕe subjеcts. Τo thе nеxt! Вest wiѕhes!

    !

    Also viѕіt mу sitе ... how to make money buying and selling cars for profit

    VálaszTörlés
  8. A gyümölcsös Avon cuccok mindig olyan jól néznek ki! De most Balea gyümis tusfürdőt vettem, olcsó és szerintem nagyon jó is!

    VálaszTörlés
  9. Vеry gοod site you have here but I waѕ
    curіous аbout іf уou κnew of any
    forums that coνer the same topics talkeԁ abοut in this
    articlе? Ӏ'd really like to be a part of group where I can get advice from other experienced individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Thank you!

    Look into my web-site :: how to buy and sell cars for profit

    VálaszTörlés