2013. április 17., szerda

Vásárlás a tavasz nevében

Sziasztok!

Mostanában sok dolog történt, voltam Intim Torna Illegálon, Bárka Színházban és Kiscsillag koncerten, itthon volt anyukám és végre elkezdjük a lakásfelújítást. Megjött a mehetnékünk, program program hátán, jövő héten pl. Mórra megyünk Szent György napokra, utána Veszprémi Egyetemi Napokra...Szóval itt a tavasz! Habár a lakás a legfontosabb, azért beszereztem egy-két dolgot a jókedv érdekében :)



Bevásároltam gluténmentes kajákból, mert hiányoznak a sütik :D A másik mániám az új magazin, a Süti varázs, még csak az első van meg, mert a másodikkal még nem futottam össze, de ezek a cuki szilikonos ajándékok nagyon bejönnek. A városban járva bementem a DM-be, mert szerettem volna finom gyümölcsös testápolót.


Erre a két Baleás testápolóra leltem rá, nagyon bejönnek! Alapból imádom inni-enni-szaglászni az egzotikus gyümölcsöket, ezért már a csomagolás láttán összefutott a nyál a számban. Summer Glam krém illatában a kókusz dominál, engem a naptejre emlékeztet, nagyon kellemes. Maga a kence arany csillámokkal van teli és még picit színezi is a bőrt, ezért tökéletes választás nyárra. A Hawaii Pineapple értelemszerűen érett ananászillatú, laza, vizes krém; szintén szuper nyárra. Van belőlük tusfürdő is, én úgy érzem, be fogok raktározni belőlük :)



Jó sok Alverde termék volt leakciózva, gyorsan le is csaptam egy pirosítóra (már van egy és imádom), az árnyalata Romantik coral. Habár korallost sejtet, inkább rózsaszínes és nagyon csillámos. Szépen építhető, a pigmentáltsága megfelelő. Az illata tipikus púredes-vintage, én szeretem. Az egyetlen problémám vele, hogy nem a legpraktikusabb a kialakítása, minden kinyitásnál veszítünk egy kis púdert. 



Természetes fényben 

Vakuval


Rendeltem Avont is, szintén a gyümölcsök jegyében. Kivételesen apámnak is rendeltem, mert golyós dezodor a mániája. Az új katalógusban már naptejek és strandkellékek is vannak, úgyhogy már meg vagyok veszve a nyárért...


A görögdinnyés habfürdőnek tipikus dinnye illata van, nagyon jól habzik és tartósak a habok. Az új Citrus Burst tusfürdő pedig isteni, nagyon finom limonádé illata van.


Ez a méhpempős kézkrém biztos nem mindenki kedvence, mert nagyon zsíros és tápláló, de lassabban szívódik be. Hát én ezért imádom, mert sajnos az én kezeim évszaktól függetlenül nagyon szárazak, de ez a krém nagyon jót tesz neki. Ezen felül az illata is nagyon kellemes.


Szükségem volt új tonikra, mert az eddig használt Essences már kezdett nagyon kellemetlen lenni a bőrömnek, ezért gondoltam, kipróbálom a Clear Skin termékcsaládot. Hát amikor megérkezett, elsőre meglepődtem, hogy milyen picike (100ml), de hála a magasságosnak nagyon kevés elég belőle. Hivatalosan pórustisztító hűsítő tonik, ami 0,5% szalicilsavat tartalmaz. A hatása nagyon tetszik, minden szennyeződéstől megszabadít és végre igazán tisztának érzem az arcom tőle.


Nem is értem, mi történik velem, de beszereztem még egy nagyon olcsó parfümöt :D Summer White Sunset névre hallgat és rózsaszín bors, érzéki lótusz és krémes nyírfa adja az illatát. Nagyon könnyed, finom és nyári, a tartóssága számomra megfelelő. Meglepő, de nagyon tetszik, pedig az alapját adó parfümöt egyenesen utálom (Summer White).


Pár minta is becsúszott, mert folyamatosan keresem az újdonságokat...a jobb oldali rúzst hamarosan be is fogom szerezni.

Bevallom, sose hozott lázba a Glamour-napok, egyszer puszta véletlenből akkor vettem cipőt és az eladók elküldtek újságot venni és ennyi :D Lázadásból elmentek körülnézni a Tescoban, mert egyre jobban tetszenek az F&F-es ruhák és állandóak vannak akcióik.


Idénre kifogytam a balettcipőkből, az óriási választékból ezt a tündéri púderszínű darabot néztem ki magamnak. Az ára meglehetősen baráti, 2790.- forintért vettem.


Képen világosabbnak tűnik ez a tunika, valóságban sokkal élénkebb. Nagyon kényelmes és könnyed darab, az alján gumis, az ujjai 3/4-ek és csipkések. Akciós volt, ha jól emlékszem 2290.- forintba került.


"Sajnos" kifogytam a kardigánjaimat, ezért be kellett szereznem egy újat. Szintén 3/4-es ujjú, kényelmes és ha a gombokat bejárom, tökéletes lesz :D A színe vérnarancs, szép vidám; az ára 2690.- volt.

Végül a kedvencem, egy térdig érő ruha. A mintájáért nem voltam annyira oda, de felpróbálva nagyon jól mutatott, ráadásul csak 1790.- forintba került, ezért nem hagyhattam ott :)

Ti miket újítottatok be?

xoxo

4 megjegyzés:

  1. Jó dolgokat vettél.
    Utóbb egy balerinát sikerült újítanom. Nem F&F-es, és nem is púder színű. :)

    VálaszTörlés
  2. Нi to еvery оne, because I аm really κeen of reaԁіng this ωeb site's post to be updated on a regular basis. It carries nice stuff.

    My page: okc seo

    VálaszTörlés
  3. A balerinacipő nagyon cuki! Szerintem is egész jók az F&F-es ruhák, sőt, egyre jobbak.

    VálaszTörlés
  4. Ugyanilyen Alverde pirosítóm van nekem is, de a kialakításáért én sem vagyok oda. :$ A balerina nagyon cuki! :)

    VálaszTörlés