2014. január 28., kedd

Hajbaj

Sziasztok!

Biztos, hogy ti is voltatok már ilyen helyzetben...már egy éve bad hair day van :D Február közepre kértem időponton egy végre igazán jónak tűnő fodrászhoz, ezért már teljesen izgatottan böngészem a frizukat. Jelenleg hátközépig érő, sötétbarna hajam van, de ezt a hosszt nem szeretem, már nagyon zavar :( Mindig ráfekszem, bekapom, Egyetlen ráfekszik, szétfújja a szél, nem győzöm eleget fésülni...mennie kell!

De még nem tudtam döntést hozni, javaslatokat szívesen fogadok :D

Ha betojgli leszek és a fodrászszékben meggondolom magam, akkor ez a válligérő hossz lesz a befutó. Ezt a formát szépen ki lehet használni,  hullámosítani és göndöríteni is simán lehet még.

Egy fokkal bátrabban ez a hossz tetszenek, szerintem nagyon-nagyon csini :)

Éééés a bátorság és a vágyaim netovábbja az ennyire rövid haj lenne. Jennifer miatt van az egész :D Azért nem ez az elsődleges vágyam, mert félek, hogy hiányozna a hajam, vagyis inkább a copf, mert az a mániám, kiengedve nincs annyira sokszor a hajam.

Minden tanácsot elfogadok :D

11 megjegyzés:

  1. Én a vállig érőt tanácsolom első lépésben. Mivel most hosszú hajad van szerintem drasztikus lépés lenne egyből nagyon rövidre vágatni. Ráadásul a vállig érő most nagy divat :) Nekem nagyon tetszik, főleg hullámosan.
    A fiús rövid hajjal nekem annyi bajom van, hogy szerintem ahhoz nagyon szép arcúnak és fejformájúnak kell lenni, hogy igazán jól álljon és nőies tudjon maradni.

    VálaszTörlés
  2. igen, Virdzsi. hiányozna a hosszú haj és a copf és a hullámosítás, de gyorsan meg lehet szokni. és persze kevesebb vele a macera. merj bátor lenni, megéri. (:

    VálaszTörlés
  3. Szerintem vállig érő, az tuti jól állna neked. Én mindig megbántam a hosszúból hirtelen rövidet, hiába tudtam, hogy idővel visszanő. Ez az idő meg borzasztóan hosszú volt.
    Ha vállig ér, barátkozhatsz a gondolattal még, de lehet, hogy azt fogod mondani, az a jó számodra. A fodrász úgyis sokszor megkérdezi, hogy "de biztos, hogy ilyen hosszúra".

    VálaszTörlés
  4. szerintem elsőre vállig érőre vágasd. ha még rövidebbet szeretnél még után is el tudsz menni..de ha egyből röviddel kezdesz, azt tudod visszanöveszteni 2 nap alatt.
    nekem gimiben a 4 év alatt hátközépből fokozatosan lett egyre rövidebb [tüsi, és fiús rövid, meg minden amit el tudsz képzelni :D], illetve hosszabb, amikor szalagavató előtt elkezdtem növeszteni. :)
    én nem bántam meg, mert úgy voltam vele haj, haj, majd megnő. :D
    most is csak azért nem sajnáltam levágatni megint.
    mindenesetre a végeredményről majd képet mutizz! :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem is a legjobban a vállig érő hosszú bob tetszik, az elég jól kihasználható, variálható frizura. Még egész fiatalon volt tökrövid hajam, akkoriban még nem voltam annyira otthon hajformázó termékekben meg ötletekben úgyhogy általában elég unalmasan nézett ki. Ma már rövid hajból eszméletlen vagány frizurákat lehet csinálni, néha vagányabbat mint hosszúból. Szóval mindegyikben van valami... Elsősorban azt kell végiggondolnod, mi felé húz a szíved, aztán vágj bele. A soraidból úgy tűnik, hogy a rövid az :) Amit rögtön vágás után érezni fogsz ha hosszúból rövid leszel, az csak sokk, elmúlik :)

    VálaszTörlés
  6. JAJ sose leszek előrébb :D :D :D Azért a fodrászt is megkérdezem, bár díjaznám, ha lenne nála egy rövid hajas paróka, amit felpróbálhatnék vágás előtt :)

    VálaszTörlés
  7. Szia! Köszönöm a követést, én is követlek GFC-n. Én mindig bajlódom az oldalfrufrummal( hú, ezt a szót még így nem írtam le...). Sok sikert a fodrásznál!

    www.shineonsilver.blogspot.com

    VálaszTörlés
  8. Szerintem ne vágasd le, nekem is derékig érő hajam van.
    Én régen kleopátrát akartam,de most már növesztem 6-7 éve.

    VálaszTörlés
  9. Első tábla, második sor, harmadik. :)

    VálaszTörlés
  10. Azt válaszd, amelyikre a legjobban vágysz :-) Nekem mondjuk soha nem esett nehezemre megválni a hosszú hajamtól, mert elég gyorsan nő, ezért gondolkodás nélkül rövidre vágattam kétszer is. Ugyebár nemrég még rövid volt, most kicsit növesztem, hogy olyan lehessen, mint a Gary Pepper bloggerének, de már unom a sok nyűgöt ezzel is és lehet, hogy visszavágatom :-) Utálok a hajammal foglalkozni, úgyhogy mindig is a rövid lesz a kedvencem.
    Jajajaja... már úgyis láttad, de azért a formalitás kedvéért :-) szóval díjat kaptál tőlem: http://vgrvblog.blogspot.hu/2014/01/versatile-blogger-dij.html

    VálaszTörlés
  11. Nekem a kb vállig érô, asszimetrikus - hátul rövidebb, elöl hosszabb - frizurák tetszenek nagyon, de én még annyit sem merek levágatni a saját hajamból, mert tudom, hogy hiányozna...én is azt tanácsolom, hogy a legkevésbé drasztikus változással kezdj, aztán ki tudja; a hosszúból mindig lehet rövidebbet vágatni...:)

    VálaszTörlés