2014. február 9., vasárnap

Avon Planet Spa Sweet Sensuality fürdőelixír

Sziasztok!

Mivel imádok fürdőzni, minden ezzel kapcsolatos újdonságra rákattanok és igyekszem beszerezni. Az éppen aktuális (2014/2 azt hiszem) Avon katalógus egyik újdonsága a Planet Spa fürdőelixíre. Annyira tetszett a képek és a leírás alapján, hogy meg is rendeltem magamnak. És milyen jól tettem :)

Egyébként is imádom a Planet Spa termékeket, mert külcsínre és belbecsre se lehet panasz, az arcpakolásaim közül is mind innen van. Ennek a csodának is gyönyörű a csomagolása, talán picit furcsának tűnik a csavaros kupak, de könnyű megszokni. Már maga a fürdőelixír elnevezés is tetszik, megadja a szertartásos hangulatot. 


Én kb két kupaknyit szoktam a kádba rakni, nekem ennyi is elég. Kimondottan tetszik, hogy diszkrét a habzása, nem kell sokat várni arra, hogy eltűnjön és kiszállhassunk a kádból :) Jázmin illóolajat tartalmaz, amitől mennyei az illata, ami a bőrön is megmarad. Legnagyobb megdöbbenésemre a vizet selymessé teszi, a hozzám hasonló extra száraz bőrűeknek ez nagy élmény. Ráadásul kellemesen hidratált érzést hagy maga után. 


Ez a termék nagy szerelem, talán a hozzá tartozó testpermetet is beszerzem a közeljövőben. Notórius fürdőknek meleg ajánlom. 

250 ml, ami először kevésnek tűnhet, de gyakorlatban kiderül, hogy pont elegendő. Eredeti ára 1850.-, de a 2014/2-es katalógusban 1299.-ért hozzá lehet(ett) jutni, de biztos vagyok benne, hogy a továbbiakban is lesznek akciók.










4 megjegyzés:

  1. úúúh, biztos jó! :)
    én most legutóbb engedtem a csábításnak, és kakaóvajas kézkrémet rendeltem az AVON-ból. :DD

    VálaszTörlés
  2. A következő katalógusban szettben lesz a permettel, azt hiszem, akkor megrendelem majd :-)

    VálaszTörlés
  3. Van nálam valami a számodra. Kukkants be:
    http://tipegozombi.blogspot.hu/2014/02/nem-tudom-mi-ez-de-kaptam-es-most-adom.html

    VálaszTörlés
  4. Hmmm, jól hangzik. Én sajnos nem szeretek annyira kádban fürdeni és elmerülni hosszú időre, de néha azért jólesik áztatni magam. Most különféle fürdősóim vannak :-)

    VálaszTörlés