2014. május 29., csütörtök

Inspiráció a vizsgaidőszakhoz

Sziasztok!

Bevallom, dög lusta/lusta dög vagyok, fogalmam sincs, hogy hogy tartok ott, ahol vagyok, mert egyszerűen bele tudok halni a vizsgaidőszakokba :D A BGF-en még szörnyűbb a dolog, a tanárok enyhén szólva demotiválóak és mindent megtesznek azért, hogy megbukjunk; persze ez a csekélyke kedvemet is elvesz. Most is épp várna rám egy kis Praktikus bankszakmai ismeretek, de nagyon vergődök, ezért gondoltam összeállítók pár képet, hátha könnyebben megy és újra rádöbbenek, hogy tulajdonképpen szeretek tanulni. Akik hasonló cipőben járnak, azoknak kitartást, sok sikert és jó nagy adag mázlik kívánok :)

Mantra:

Tanulni menő, intelligensnek lenni szexi!


Mondom SZEXI...


És persze mindig jön utána a jól megérdemelt jutalom, rossz esetben a vigasz ...


Ééééés ha minden összejön, a távolabbi jövőben hasznot húzatunk a tanulmányainkból...


Az én kedvemet meghozta annyira, hogy folytassam a tanulást :)


6 megjegyzés:

 1. Ááá ez mennyire jó! Meg is van az új hátterem...:D Ezek után nagyobb kedvvel ülök vissza a fizika elé. Én is hasonlókat kívánok Neked, már csak pár hétig kell kihúznunk ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jesszusom fizika...már nem is sajnálom magam annyira :D Ez a pár hét már féllábon is :)

   Törlés
 2. De jóóó :) Akkor tanulásra fel :) Én a vizsgaidőszakon túl vagyok már, de még vissza van a végső csata júniusban, az államvizsga :) Nagyon jók a képek, már igazán tarthatnék az utolsó összeállításnál :) Mindenkinek jó tanulást és egy kalappal! :) Megcsináljuk!! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez most szörnyen fog hangzani, de én tavaly már egyszer túlestem rajta és én nagyon élveztem, szép emlék az államvizsga...na meg amikor kijössz utána az épületből :D Sok sikert!!!!

   Törlés
 3. Ez most egy kicsit nekem is jól jött, mert én is vergődöm, kínlódom, és inkább 20szor kitakarítanám a szobám, minthogy leüljek és tételt tanuljak, pedig hétfőn kőkemény kollokvium vár rám .. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is mindig eszembe jut pár fontosabb teendő, pl. sorozatnézés :D

   Törlés