2014. június 23., hétfő

Első adag nyári ruha

Sziasztok!

Már csak egy hét van a nyaralásunkig, amíg nem telt tétlenül az idő, lett egy törpenyuszink, voltunk esküvőn...De már be vagyunk sózva teljesen, lassan már pakolnom is kell, ami annyira nem hoz lázba. Nem akarom kivételesen túlzásba vinni a vásárlást, ezért csak egy-két dolgot vettem a H&M-ben :)

Nagyon imádom a trikókat, főleg, ha oversized fazonúak. Ez rettentően az, én mondjuk elől (csak elől) betűröm, így tetszik a legjobban. Jó kis lenge anyaga van, ami a legnagyobb hőségben is tökéletes. Több verziója kapható kellemes áron.Ezt a kis pamutszoknyát megszerettem, kényelmes és maceramentes viselet, nekem egy egyszerű trikóval tetszik a legjobban. Felvéve jobban látszik, de nagyon hajaz Mila Kunis egyik ruhájára a Barátság extrákkal című filmjéből. Méghozzá erre:

Valahogy mindig úgy jön ki a lépés, hogy minden nyáron veszek egy új bikinit. Most életemben először fehéret vettem, de ehhez az is hozzátartozik, hogy heti egyszer szolizok, hogy ne legyen túl fehér. Feltételezem, hogy most végre illeni fog hozzám ez a szín :D Jól látjátok, nem összeillő páros, nem véletlenül. Felsőkből én csak ilyen melltartós fazonút szoktam hordani, nagy mellre szerintem csak ez ideális (!!!). 


Vettem még magamnak egy pilóta fazonú napszemüveget, amit viselni szeretek, de amikor valahova belépek, akkor nem szoktam feltolni a fejemre, mert nem úszom meg hajkitépés nélkül :/ És egy szép köves műszempillát is beszereztem a Douglasban, amit az esküvőn viseltem, ahol koszorúslány voltam. Ez volt az első, hogy ilyet viseltem, inkább kozmetikussal rakattam el. Hát én nem tudom, hogy hogyan lehet ezt kibírni rendszeresen, nekem már a vége felé minden bajom volt, ráadásul extratartós volt rajtam, hajnal 4kor szedegettem le magamról :D

Ennyi lenne az új szerzemények tára, jövő hónapban folyt.köv :D

xoxo2 megjegyzés:

  1. jó kis cuccokat vettél! :) a hasonló trikók a kedvenceim közé tartoznak, pláne, ha kicsit még feltűnőbb színűek is. <3

    VálaszTörlés
  2. La falda me encanta :)
    Besos
    http://unachicasual.blogspot.com.es/

    VálaszTörlés