2014. december 31., szerda

Karácsonyi ajándékáradat

Sziasztok!

Az év utolsó bejegyzésében meg szeretném mutatni nektek az ajándékaimat, egyrészt mert én imádom az ilyen bejegyzéseket és videókat, másrészt mert ha eset valamiről szeretnétek tesztet, azt tudjátok tudatni velem :) Leszögezném, hogy nálunk a karácsony nagyon ajándékozós, viszont a szülinap és névnap nem annyira, ezért ilyenkor mindenki kitesz magáért. Nagyon örülök mindennek, de még a fa alatt tárolom őket, hogy minél később kelljen helyet találni nekik...:D

Nagy kedvencem a Lush, bár szerintem ennek nem szoktam hangot adni valamiért. Tisztán emlékszem, hogy sok évvel ezelőtt olvastam az egyik női magazinban, hogy nyitnak Pesten és rá pár hónappal már kókuszos szappant szorongatta :D Most megint kibontakoztam, mert a vőlegényemtől sok terméket kaptam, amit megfejeltem az akciós kínálat egy részével, amit kapott pénzből szereztem be. Megpróbálom felsorolni, mik vannak itt: Wizards Hat (wizard habfürdő, sparkler fürdőgolyó, star light star bright luxusfürdő), Cinders pezsgőfürdő, Candy mountain habfürdő, Butterbear pezsgőfürdő, Snowcake szappan, Buche de Noel arclemosó és Snow fairy tusfürdő. Ja és persze sok-sok minta. Olyan isteni illat van tőlük az egész lakásban, hogy csak na!


Az unokanővéremtől kaptam megkésett szülinapi ajándékot, amit én most ide sorolnék. Imádom a kézműves termékeket, ennek örömére kaptam finom Jamborit és kézzel készült szappanokat, amik között van citromfüves, levendulás, mákos...


A szüleimtől kaptam egy Christina Aguilera parfümszettet testápolóval és tusfürdővel, aranyos mézeskalácsos kézmelegítőt és egy tüneményes sütikiszúrót (majd ha az ételmérgezést kiheverem, akkor valami kekszet összedobok vele :D ).


Karácsony alkalmából luxusoltam picit, tőlem magamnak egy Clinique púder landolt még karácsony előtt, anyukámtól pedig Lancome Hypnose drama szempillaspirál. Picit elszomorít, hogy mindkettő abszolút megéri az árát, a púder számomra tökéletesen fed sima arckrémre felvíve is, a spirál meg csodás pillákat csinál. Nem szabad ezekre rákapni :D


Az egyik legjobb barátnőmtől Müller ajándékkártyát kaptam, szegényem mindig fantáziátlannak érzi magát, de ez mindig tökéletes ajándék nekem :) Karácsony után persze robogtam is, landolt egy Garnieres olajos testápoló, két Catrice körömlakk, egy Catrice korrektor, egy körömlakklemosó és egy cseresznyés Carmex.


Az egyik mamámtól kaptam bizsukat, amik nagyon aranyosak, a gyöngyöket különösen szeretem.


Családi barátoktól kaptunk egy zöldségmosót, amit ennél többre is lehet használni, én például sokszor használok mirelit zöldséget, annak az elkészítéséhez is nagy segítség. Emellett egy gyönyörű sütiillatú gyertya is landolt nálunk, amit nézegettem már régebben a Tescoban, csak sajnáltam rá a pénzt.


Szintén tőlük kaptam a jobb oldali kozmetikai szettet, a vaníliásat pedig a párom nagybátyjáéktól. Csípem az ilyen apróságokat, főleg az utazgatásokkor szoktam vinni magammal őket.


Vőlegényemtől kaptam még egy nagyon aranyos baglyos ajtótámaszt, amit szobáról szobára hurcolok magammal, olyan aranyos.


Kaptam tőle egy telefonállványt és két könyvet, az egyik a Carly hangja, ami egy autista lányról szól, a másik A magyar macska átka, ami pszichológiáról szól. Erre a témára idén nagyon rákattantam, sokat olvastam róla, szóval alig várom, hogy nekiessek.


Kaptam még tőle egy gofrisütőt, amire már vágytam, mert nagyon könnyen tudok vele gluténmentes gofrit csinálni. Persze ki is próbáltuk, nyuszóm amerikásan baconoset evett mézzel.


Kaptam Pickwick szettet, mert a bögréit is gyűjtöttem régebben, most végre kancsóm is van hozzá.


Másik mamámtól kaptam fehérneműt, törülközőt és és egy tüneményes F&F-es jegesmacis pizsamát, amire rá van írva, hogy Ice, ice baby :) 


Kaptunk több lakberendezői terméket, például ezt a táblamatricát, de landolt nálunk falióra, cipősszekrény és karácsonyfadísz is.


Végül a kapott pénz másik feléből két nadrágot vettem magamnak a C&A-ban, mert mindig úgy érzem, hogy sosincs elég nadrágom. 


...és a vőlegényemtől megkaptam az egyik legjobb ajándékot! Már nagyon várom :)



Ezeket kaptam idén, remélem tetszettek nektek is, én mindennek nagyon örülök :) 

Előre is mindenkinek sikeres és boldog új évet szeretnék kívánni!













22 megjegyzés:

  1. Hű, mennyi jó dolgot kaptál :) Az a Christina parfüm sokáig kedvencem volt, nagyon finom illata van. A púder meg a spirál pedig irtóra érdekel, írsz majd róluk? ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem tipikus "dolgozós" parfüm :) Persze, most egyébként is nagyon beléjük vagyok szerelmesedve.

      Törlés
  2. Csodás ajándékokat kaptál *-*
    Neked is Nagyon Boldog Új Évet!
    Köszönöm az e-mailt is, spambe rakta a kis komisz, de megleltem :) írok rá, lehet még lesz kérdésem:)
    Köszönöm még egyszer :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Pont most válaszoltam, már mindenféle megfordult a fejemben, hogy miért nem jön reakció :D

      Törlés
  3. Jamborit mi is kaptunk, csak a mienknek nem zöld, hanem piros a címkéje. Nekem egyszer citromfüves-levendulás szappanhoz volt szerencsém, és nem panaszkodtam rá egyáltalán.
    A gofrisütőre irigykedem, szívem egyik vágya. :D
    Békés, boldog, sikerekben gazdag új évet kívánok nektek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádom a levendulás szappanokat, minden kézműves vásáron sikerül legalább egyet vennem :) Jó is a gofri, főleg vasárnap reggelire :) Nektek is csodás új évet!

      Törlés
  4. Nagyon szuper ajándékokat kaptál!:) A baglyos ajtótámasz és a jegesmacis pizsi különösen aranyos darab. :)
    A spirálról szabad kérni tesztelést? :)

    BÚÉK♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, mindenki nagyon igyekezett :) Persze, lesz még ebben a hónapban :) Boldog új évet!

      Törlés
  5. Huh, mennyi szuper dolog! A kézműves szappanok csodásak, a bagoly pedig cuki. A Garnier testápoló az egyik kedvencem. Az Antigonét már én is kinéztem:)...Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Antigóné nagyon jó választás, nem is akarok kritikán olvasni, amíg megyünk, mert kíváncsi vagyok, hogy sikerült feldolgozniuk :)

      Törlés
  6. A baglyos ajtótámasz, a pizsi és a sminkek kedvenceim!!! Nagyon szupi dolgokat kaptál!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Bagolyból minden ajtóhoz kéne egy :)

      Törlés
  7. Fabulous gifts
    Happy new year

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    VálaszTörlés
  8. Haha, a nadárgokkal én is így vagyok, most is vettem 2-t, pedig a szekrényemben kb. 15 pihen. De hiába, mikor megveszem még tökéletes, aztán kinyúlik, mégsem olyan kényelmes stb...
    Egyébként egy Lancome spirálra én is nagyon vágyom, eddig csak egy drágább spirálom volt, egy YSL és sajnos az is nagyon jó volt... Na majd talán egyszer meglepem magam vele. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt utálom a legjobban, hogy van olyan nadrág, ami közvetlenül mosás után tökéletes, egy nap után meg combtól lefelé kinyúlik és olyan vagyok benne, mint egy hajléktalan :D Érdemes kedveskedni magamnak néha felső kategóriás termékkel...sajnos :)

      Törlés
  9. Hűűűű, nagyon szuper dolgokat kaptál :)

    VálaszTörlés
  10. Igazán szuper és hasznos dolgokat kaptál, nem is tudom melyikre irigykedjek jobban: a gofrisütőre, a Lush termékekre vagy a kézzel készített szappanokra!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyre jobban erősödik bennem az érzés, hogy a Lush az ördög találmánya, annyira addiktív :D

      Törlés
  11. OMG, mennyi kozmetikai cucc :-) Képzeld, én is majdnem ennyit kaptam, hiába hangsúlyozom már régóta, hogy natúrtermékekre álltam át az ekcéma miatt. De megoldottam, mert a testápolót és a kézkrémet odaadtam barátoknak. Lehet, nem szép dolog, de jobb, mintha itt állna a szekrényben, mert nem fogom elhasználni őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Sajnos hosszú idő kell az átállásra, 7 év után még mindig kapok néha alkoholt ajándékba és olyan édességet, amit nem ehetek, de azt a párom bevállalja...szerintem ilyen esetekben nem baj, ha tovább ajándékozod!

      Törlés