2015. február 21., szombat

International box swap

Sziasztok!

Már jó ideje húzom-halasztom ennek a bejegyzésnek a megírását :) Tavaly ősszel történt, hogy teljesen rákattantam a box swap témára, sokat keresgéltem a neten, hogy erre hol van biztonságosan lehetőség. Találtam is rá két facebook csoportot, majd hamar rászántam magam, hogy jelentkezzek egy cserére. Szerencsére egy amerikai csajszi rám talált, meg is beszéltünk egy összeget és megpróbáltunk minél jobb ajándékokat vásárolni a másiknak. Amikor megjött a csomag, akkor nagyon izgatott voltam, rengeteg dolgot küldött, bár annyira nem lepődtem meg, mert sok termék nagyon kedvező áron an "odaát" :) Most megmutatom nektek a szerzeményeimet, hiszen ennyi idő alatt már bőven van róluk véleményem.






Nem fogom annyira részletezni a termékeket, ha valami érdekel titeket, írjatok, bár a beillesztett videó is elég részletes :)
(képeket rögtön kicsomagolás után készítettem, ezért ilyen a minőségük)

Az első márka, amivel elsőre találkoztam, a Physicians Formula volt. Tőlük több terméket is kaptam, teljesen oda vagyok értük, nagyon aranyos a csomagolásuk, nőiesek és jó minőségűek. Egy gyönyörű nude paletta az első, aminek a csomagolás extra cuki csipkés, a színe tökéletesen és jól pigmentáltak. Egy fekete szemceruza is került a dobozba, ami picit kemény az én ízlésemnek, de azért használható. Elég ismert szempillaspiráljuk ez az organikus, levélalakú, ami szép természetes pillákat varázsol. Az utolsó egy pirosító, ami engem a Lovelysra emlékeztet, amiből egyébként küldtem egyet :)



A második, amit én az Amerika következő topmodelljéből ismerek, az a Covergirl, a szemhéjpúderek nagyon tetszetek, pont az én hétköznapi színeim, jó csillámosak, amit én személy szerint szeretek. A másik egy szürke tus, ami egyébként nagyon picike. Utóbbit nem nagyon használtam még, mert ez a galambszürke fura szín :D Az utolsó egy nagyon szép rózsaszínes színű szemceruza.


Forever21 boltban még nem jártam, szóval nagyon örültem, hogy innen is kaptam két terméket. Az egyik egy almás szájradír, ami nagyon hatékony, rendszeresen használom, főleg hideg vagy szeles időben. A nyakláncot imádom, a doboz érkezése előtt láttam az egyik kedvenc youtube-somon láttam.


Több szájfény érkezett, az első egy Wet 'n Wild, ami egy beton tartás ígérő példány, a színe nagyon tetszik, de sajnos rémes...valóban levakarhatatlan, de nagyon nehéz és ragaszos sajnos. Az Almay szájfények nagy kedvenceim, a rózsaszínnek kék csillámjai vannak, a lazacszínű is szép, őket imádom. Kaptam két Elf szájfényt, egy narancsos és egy rózsaszínes árnyalatot, inkább csak csillámosak, a színük nem látszik felkenve.


Az egyetlen márka, amit kifejezetten kértem, az a Bath and Body works volt...gondolom ez nem meglepő. Van egy isteni illatú testápolóm és három szintén isteni illatú mini gyertyám :)


Két Essie körömmatrica is landolt nálam, még nem próbáltam ki őket, mert sok idő kell hozzá...az ilyesmivel mindig bénázok :D Az egyik engem a klasszikus sebtapaszra emlékeztet :) Van itt még egy műszempilla, ami egyszer még jól jöhet, egy Nivea-s szőlőrúzs, ami nálunk Labello és egy nagyon praktikus, sminkeltávolító fülpiszkáló.


Kaptam több kis terméket, két sima, krémes arcpakolást, amiket már el is használtam, az ubis nagyon bejött. Az alsó egy hatóanyagokkal átitatott anyag, amit egybe fel kell helyezni pakolásként az arca (fogalmam sincs, mi a neve). A két baloldali csoda pedig gyógyító fürdősó, amikhez hasonlót itthon sajnos még nem találtam. Izom- és ízületi fájdalomra is jó, de a megfázáson is segít, nagyon jó gyógynövényes és mentolos az illata, teljesen kitisztítja a légutakat.


Végül kaptam egy kis nyamit, a Reese's a világ legkirályabb édessége, hamar el is tűnt....a Tazo teák régóta izgattak, szokatlan, de finom :)


          

 Ha bármi kérdésetek van vagy valamiből szívesen látnátok egy tesztet, írjatok bátran!!!

12 megjegyzés:

  1. Nahát de jó kis csomagot kaptál, tök jó élmény lehet ilyesmiben részt venni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon izgalmas volt, a termékekről nem is beszélve :)

      Törlés
  2. Ilyenre hol lehet jelentkezni? Nagyon kipróbálnám, imádnám összeállítani :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egyik ilyen Facebook csoport az International Box Swap :)

      Törlés
  3. ez tök király :O :D És boldog szülinapot utólag! :)

    VálaszTörlés
  4. Még sosem hallottam erről, de nagyon izgi lehet! Eszter

    VálaszTörlés
  5. Szuper dolgok vannak ebben a boxban, hozzám is jöhetnének :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Bele kell vágni, annyira jó dolog :)

      Törlés
  6. Ez milyen jó ötlet! Nagyon jó cuccokat kaptál!
    Én Londonból kaptam egy csíkok elleni kismamacsomagot, most néztem utána a neten, az egyik krém kb. 22ezerbe kerül, és ebben van vagy 6-7 db. Irtó szerencsés vagyok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húha, az se semmi! Ennyiért csodákat kell tennie :)

      Törlés