2015. február 4., szerda

iParfüméria rendelés

Sziasztok!

Ma érkezett az iParfümériás rendelésem, amit már nagyon vártam, mert több, számomra érdekes dolgot rendeltem magamnak. Ez már a harmadik rendelésem volt tőlük, változatlanul csak ajánlani tudom! A mostani csomag egy nap alatt ideért, sértetlenül és teli buborékosbigyókkal, mint mindig.



Nem is annyira rég felfedeztem, hogy Eos ajakbalzsamok is vannak már a kínálatban, amit természetesen nem hagyhattam ki. Nagy dilemma volt, hogy milyen ízesítésű legyen, de végül az eper sorbet mellett döntöttem. Egyébként 100% natúr, 95% organikus, tömve shea vajjal és jojoba olajjal. Jó olajos, de nem zavaró felkenés után. A kiszerelése nagyon cuki, az illata és az íze az epres pezre emlékeztet. Nyárra be fogok szerezni még egy gyümiset :)


Ahogy nézelődtem az oldalon, találtam egy nagyon olcsó és érdekesnek tűnő alapozót (kb. 1.500.-Ft volt), ez nem más, mint a Dermacol, a 208 árnyalatban. Gyorsan rákerestem és megdöbbentem, mert a fedése nagyon durva! Őszintén szólva én az enyhe fedésű alapozókat szeretem, de most annyira megtetszett, hogy meg kellett rendelnem. Hipoallergén, vízálló és SPF 30 fényvédőt tartalmaz. A csomagolása nagyon kis exkluzív, ragyogó arany és a kupakkal be kell nyomni, mint a pici majonézeket :D Megpróbáltam prezentálni a fedését, bal alsón rajtam van, jobb felsőn belehúztam egy csíkot sminklemosóval, így látszik, hogy az anyajegyemet és a pirosodásra hajlamos bőrömet tökéletesen elfedte. Persze az erős fedés miatt picit nehezebb szépen eldolgozni.



Rendeltem magamnak egy jó minőségű mitesszereltávolítót. Több helyen láttam olcsó Ebayeset, de valamiért azok nem nyerték el a tetszésemet...de ennek a kétféle feje nagyon megtetszett. Amint kibontottam, ki is próbáltam, meg kell még találni a legjobb technikát, de szuperül működik.


A Freeman arcápoló termékeket sok helyen láttam, de az én bőröm olyan finnyás, hogy nem mertem egyből nagy kiszerelésű arcmaszkot venni. Az egyik az avokádós-zabos mélytisztító maszk, a másik pedig a ragyogó gabonás maszk, ami pont az én száraz bőrömnek való. 


És végül vettem magamnak több parfümmintát, mert meg szeretném találni az "idén nyáron férjhez megyek" illatomat. Szóval van itt Dolce&Gabbana Light Blue Escape to Panarea és Light Blue Dreaming in Porofino; Jennifer Lopez Miami Glow, Christian Dior Miss Dior 2013, Balenciaga Florabotanuca és Davidoff Cool water coral. Imádom a nyári illatokat :) A Katy Perry Meow! mintája a rendelés mellé. érkezett.


Remélem tetszett nektek is a csomagom! Ha esetleg tudnátok ajánlani esküvős parfümöt, akkor ne tartsátok magatokban!

19 megjegyzés:

  1. Az Eos ajakbalzsammal már én is szemezek egy ideje, nagyon jókat rendeltél! Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Én is vágytam rá egy ideje, örültem is, amikor megláttam a kínáltadban :)

      Törlés
  2. Az alapozóról nem szeretnél részletes tesztet csinálni? :)
    A Lancome Tresor in Love parfümje lenne az én férjhez menős illatom, már ha férjhez akarnék menni :) Illatold meg, hátha.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De, még az is előfordulhat :) Majd ha Müller környékén járok, kipróbálok, köszi a tippet!

      Törlés
  3. Válaszok
    1. www.iparfumeria.hu
      It's one of my fav webshop :)

      Törlés
  4. Nem is tudtam, hogy van EOS az Iparfümérián. Kár volt megtudnom... :D
    Most rendeltem én is nemrég egy Lancome parfümöt ajándékba, mellé járt nekem is ez a Katy Perry parfüm, amiről nem tudom eldönteni, hogy tetszik e vagy sem. Valamelyik nap ezt fújtam magamra munka előtt és kb. 4 órán keresztül éreztem is rendesen, de utána semmi :(
    A Dolce&Gabban parfümökre nagyon kíváncsi vagyok :) A sima Light Blue-t szeretem, de nem az én illatom (egyik barátnőm használja, ezért az már tipikusan az ő illata, magamon már nem tudom elképzelni)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi :D Nagy disznók, mert folyamatosan újítják az árukészletet, szegény ember meg nem tud elszakadni tőlük :D Hát nekem nem jön be ez a KP parfüm, bár a többi se nagyon...fújás után 2 órával már jó az illata, de frissen nekem nagyon tömény.Ebből az adagból a D&G parfümök tetszenek a legjobban, Light Blue Escape to Panarea valami isteni, nagyon szemezek vele, ha tudod, szaglászd meg!

      Törlés
  5. most fedeztem fel Naomi Cambepp wild pearl parfümét:) vagy ott vannak a Chloé parfümök:) imádat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Chloé már az én fejemben is megfordult, lassan tényleg mennem kéne egy Müller kört, hogy pár új parfümmel megismerkedjek :) Köszi a tippet!

      Törlés
  6. i love eos!
    xoxo
    Patinka
    www.patinkasworld.blogspot.com

    VálaszTörlés
  7. follow you #308
    http://defishencia.blogspot.ru/

    VálaszTörlés
  8. A freeman maszkok szuperek! azt hasznaljuk mar par eve es nagyon megeri az arat! :)



    Saci
    ChocolateFashionCoffee
    ChocolateFashionCoffee Facebook Page

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A zabosat már ki is próbáltam, az én bőröm is szereti :)

      Törlés
  9. Great products

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    VálaszTörlés