2015. március 20., péntek

Tavaszi kívánságlista

Sziasztok!

Képzeljétek el, a szervezetemet teljesen kinyírta napfogyatkozás...épp a tárgyalóban tanácskoztunk a főnökasszonyommal, amikor elkezdett vérezni az orrom, aztán nagyon elkezdtem szédülni. Lementünk az orvosiba, egy órát feküdtem, a vérnyomásom a plafonon, apu hozott haza, mert nem mertem vezetni. Még jó, hogy ritkán van ilyen!

Mostanában nagyon rohan minden, a következő hónapok meg aztán pláne, sokat fogunk utazni és az esküvő szervezése is egyre többet kell, hogy haladjon...azért még itt vagyok és most megmutatom Nektek, hogy mikre vágyom így, hogy megjött a napocska és a tavasz :)




Mint mindig, most is a H&M-ben nézelődtem először. Hozzá kell tennem, hogy már most vadászom a lengébb nadrágokat, mert a munkahelyemen hosszú nadrágot kell viselnem. Jó lenne pár rövid ujjú ingecske, pár fehérnemű és valami cuki táska. Nagyon tetszenek a tengerész hangulatú ruháig és kiegészítőik, elég sok van belőle ebben a szezonba szerencsére. És a szégyenfoltom: sose volt még farmerdzsekim....nagyon szeretnék végre egyet :)


Májusban megyünk anyukámhoz Németországba, ahol természetesen fogunk picit vásárolni. Nem messze tőle van egy Primakt, ahonnan nagyon sok szuper dolgot kinéztem magamnak, mert csinik is, a színeik és a fazonjaik is nagyon tetszenek, az árukon pedig csak nevetni tudok, annyira megéri! Itt már a nyári ruhákkal is lehet találkozni és a lakberendezéshez is találunk aranyos párnákat, dekort vagy éppen ágyneműt.


A The Body Shop kínálatában nagyon sok fincsi gyümölcsös illat van, amiket én a nyár közeledtével imádok - nálam a tavaszi virágillatú időszak kimarad. Málna, grapefruit, mangó, eper, kókusz...mind kell, MIND :) A csillámos kókuszos testvaj a lista elején van, ha esetleg nem találok nála jobban az idei nyárra, de az epres olaj is szimpi. Tusik közül bármelyik gyümis jöhet igazából. A testpermeten sokat gondolkodok, de a mangós tetszik csak igazán...bár bevallom őszintén, hogy az Avonos testpermeteket is szeretem és a Victoria's Secretes is nagyon jó, mindkettő olcsóbb ráadásuk, szóval lehet, hogy inkább rendelek egy VS-t, majd kiderül.


Emellett szeretnék beszerezni pár Yankee Candle tartot gyümölcsös és friss illatban, hogy a lakásunk is tükrözze az aktuális évszakot. Pár könyvet is kinéztem, Mérő bácsinak voltam előadásán, ami nagyon tetszett, ezért Az érzelmek logikája című könyv levadászandó. Nagy érdekel a Dobd be magad! is, amit gondolom nem nagyon kell bemutatni senkinek; úgy gondolom, hogy a hozzám hasonló, karriert építeni próbáló nőnek hasznos olvasmány. Utolsó könyv pedig az Austenland, aminek a film változatát már láttam és mindenkinek ajánlom, nagyon aranyos és jópofa. A Balea nyári kiadású termékei is érdekelnek, eddig minden évben találtam hozzám illőt köztük. A Lushtól is tudnék válogatni, a Rose Jam tusfürdőt szeretném nagyon, de hát hogy néz ki, ha csak azt rendelek :) Végül pedig szeretnék valami  igazán finom, nyári parfümöt beszerezni magamnak, egyelőre az Escadak vannak előnyben.

Ez lenne az én listám az idei tavaszra, Nektek is készült hasonló? :)

xoxo

4 megjegyzés:

  1. A Primark-os shoppingtúráért irigyellek, én is nagyon szívesen mennék. Majd mutasd meg, hogy miket vettél. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj most nagyon rákattantam, szerintem őszre már ott fogok bevásárolni :)

      Törlés