2015. augusztus 29., szombat

Dubrovniki nyaralás

Sziasztok!

Kipihentük teljesen az augusztusi forgatagot, lement rendben az esküvő, amint meglesznek a képeink, mesélek róla. Az esküvő másnapján elindultunk Dubrovnikba, kivételesen megálltunk félúton aludni, ami nem volt baj, mert nem aludtunk sokat.  A város gyönyörű szép, isteni meleg volt, a tenger közel volt az apartmanunkhoz, ráadásul az erkélyről ráláttunk. Nagyon a tömeg, szerintem a Trónok harca dobta meg ennyire (meg az árakat is :)). Jól kiélveztük a lehetőségeket, folyamatosan étteremben ettünk, döglöttünk a napon és korzóztunk esténként. Természetesen az Óváros az én kedvencem, szerintem nagyon hangulatos, sok órát el lehet ott tölteni, több múzeumnak és szép emlékműnek ad otthont. Maradt pár néznivaló, amit kihagytunk a hőség miatt, de szeretnénk még arra járni, majd akkor kort kerítünk rá. Na de jöjjenek inkább a képek (sok kép), többet érnek minden úti beszámolónál :)
Remélem nem volt túl sok a képmennyiség :)

xoxo

4 megjegyzés:

 1. Szuperek a képek, biztos nagyon jó lehetett! Nem tudod nagyobbra állítani a képeket esetleg?
  Jaj, nagyon kíváncsi vagyok az esküvőre! Írj róla minél hamarabb, ha tudsz!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szép hely :) Átállítottam a képeket nagyobbra, remélem így jobban tetszik! Elvileg a héten meglesznek az esküvői képek -utána rögvest lesz poszt :)

   Törlés
 2. Nem jelent meg a hozzászólásom, pedig tegnap írtam. Na, mindegy. :)
  Ide is, mint sok más helyre el szeretnék menni. Hangulatos képeket készítettetek, és várom az esküvős posztot is. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az én tegnapi válaszom is eltűnt, semmi gond :D Kedden hozom el a fotókat, szóval jövő hétre várható az esküvős bejegyzés :) Szurkolok, hogy szép lassan mindenhova eljussatok!

   Törlés