2015. december 29., kedd

Karácsony nálunk

Sziasztok!

Elteltek az ünnepek nálunk is, közepesen nyugisan és baconnel göngyölve. Anyukám nagyon hamar jött szerencsére, ezért mi karácsony előtti hétvégén már megajándékoztuk őket félig, mert elvittük őket megnézni az új Star Warst és lébecoltunk a székesfehérvári karácsonyi vásárban. Hétfőn még egy fél napra bementem a munkahelyemre, aztán irány a takarítás. Idén nagyon sokat szenvedtem azzal, hogy mit főzzek, de összeállt a végére a menü, amivel mindenkit teli is tömtem. Szenteste az anyukámékkel és az egyik mamámmal telt, másnap a család másik felével és a férjem családjával voltunk. Utána még mentünk erre-arra, de nekem már egy hete rettenet a gyomrom, nem kell félnem az ünnepek alatti hízástól...szóval még vannak elvarratlan szálaink :) A karácsonyfámba teljesen bele vagyok szerelmesedve, szívem szerint februárig fent hagynám...mutatom a képeket, remélem átjön a hangulat!

                            










































8 megjegyzés:

  1. Gyönyörű a karácsonyfád,pontosan olyan,mint az amerikai filmekben...Reszkessetek betörők,stb.A horgolt angyalkák jó helyre kerültek :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. hú nagyon szép és nagyon hangulatos:)

    VálaszTörlés
  4. A fátokról készült első kép komolyan képeslapra való *.*

    VálaszTörlés
  5. Szeretem az ilyen bejegyzéseket:) Nem eröltetett,nem beállított képek,csak úgy spontán:) Szeretem a blogod,egyre jobban :)
    ( ja igen,kicsit lemaradtam a blogod olvasásában:D:)))

    VálaszTörlés