2012. február 21., kedd

Sex in the city

Amikor közeledik a tavasz, mindig bezsongok és felszínre tör 16-17 éves önmagam. Ezt a korszakomat nem meghatározta, inkább támogatta és színesebbé tette az egyik kedvenc sorozatom, a Szex és New York. A mi időnkben nagy divat volt, nem véletlenül, véleményem szerint sokat adott nekünk, nőknek. Ahogy telt az idő, zajlottak az események, egyre több példa jött elő a sorozatból nem csak szerelem terén. Szerintem ezt a sorozatot minden nőnek végig kell néznie, mert MINDEN van benne, ami velünk is megtörténhet, sok helyen tabukat is ledönt. A főszereplők is változatosak, mégis valódiak, én sose tudtam eldönteni, melyik áll hozzám közelebb,

mindegyikbe van valami, ami az "enyém" (Charlotte romantikussága és második házassága, Miranda cinikussága, Carrie örök bizonytalansága, Sam alpárisága:D). Ráadásul pasik terén minden típust felvonultat, a bunkót, a fétisest, a tipikus üzletembert, a művészt, a fiatalabbat, a szívtiprót éééééés a jó fiút (mindig Aiden volt a kedvencem). Persze a divat is nagyon hangsúlyos, de a szereplők szakmáiba is betekintést nyerhetünk, melyik nő hogyan tud érvényesülni egy alapvetően férfias világban. A filmek nálam nem a legdíjnyertesebbek, de a sorozatot csak imádni lehet! Abbahagytam az ömlengést, képek:

3 megjegyzés:

 1. Pont mostanában kezdtem el nézni, mert eddig valahogy kimaradt :) Eszméletlen jó!

  VálaszTörlés
 2. összevissza nézegettem,de most az elejétől kezdve újranézem,meghoztad hozzá a kedvem! :)

  VálaszTörlés
 3. Hello Sweetie,

  Just wanted to thank you for having such an inspirational blog. Hope you have an amazing week full of lots of beautiful things.
  Feel free to drop past my blog if you have time =)

  -Mia xoxo
  http://naturezfinest.blogspot.com/
  http://mias101challenge.blogspot.com/2012/01/day-zero-project.html

  VálaszTörlés