2012. február 26., vasárnap

Hétvégre:D

Picit el vagyok tűnve, de már lassan 2 hete fáj a pocim és nem tudok vele mit kezdeni, folyamatosan úgy értem, mintha egy adag kavics lenne a hasamban. Persze a gyógyszer nem segít:/

No de nem is panaszkodok többet, pénteken dokinál voltam, este lájtosban barátnőztem, mert már muszáj volt. Egyetlennek szombaton sajnos dolgozott, de 2kor már végzett, ezért átmentünk Szandival hármasban a vértesszentkereszti kolostorromoz, nagyszerű élmény volt:D A hely csodás, de amikor utoljára voltunk (kb 5-6 éve), még nem volt elkerítve, no most egy 50es "cowboy" lakik ott és őrzi a helyet és tart tárlatvezetést. Háááát azzal kezdte, hogy mi bunkó oroszlányiak felemeltük a valagunkat és kivonszoltunk magunkat a természetbe? És így tovább, vezetés közben folyamatosan káromkodott és osztott minket, nem is tudunk körbenézni, kérdezni vagy fotózni:D:D:D Aztán átmentünk egy másik romhoz, ahol dagonyáztunk a sárban:
Este pedig hirtelen ötlettől vezérelve átmentünk Tatabányára szórakázni, de a koncertek nem voltak valami fergeteget, viszont Egyetlen bemutatta a munkahelyi pajtiját...ekkora arccal rég találkoztunk:D Végigröhögtük az estét. Ma természetesen döglődünk, nekem egész nap fáj a pocim, Egyetlen picit másnapos, apu csak lusta és még az idő is szutyok. Szóval muszáj volt sütögetnem, hogy felviduljon mindenki (én a sütéstől, ők attól, hogy finomat esznek). Mivel imádom a Fornettit, ezért tegnap bevásároltam 2 kg leveles tésztát és ebből variálgattam. Csináltam gyümölcslekvárosat, sonkás-pizzásat és sonkás-sajtkrémeset. Olyan finom és egyszerű!
xoxo

3 megjegyzés:

  1. És ebbe a leveles tésztába csak belerakod a tölteléket, és megsütöd?
    Hú, biztos marha jó fej lehetett a "tárlatvezető". Biztos ott hagytam volna, ha így áll hozzá.

    VálaszTörlés
  2. csak belerakom, ráhajtom, amit tojással ragasztok össze, tetejére is megy a tojás, sósakra még sajt is:) hát igen, nem volt egy idegenvezető alkat, de a rom olyan szépen fel volt újítva, hogy nem lett volna szívem ott hagyni:)

    VálaszTörlés