2012. március 30., péntek

Szita-szita péntek

Ez a hét egy tragédia, kezdem úgy érzeni magam, mint egy élőhalott:/ Ráadásul minden kimegy a fejemből, az a szerencse, hogy a záróvizsgára való jelentkezés még idejében az eszembe jutott:D A mai időjárás okozta depresszió miatt megmutatom, miket vásároltam nem is olyan rég:

Nagyon szeretem az egy eurós olcsóságokat, mindig jókat nevetek a remek termékeken, pont ezért landolt nálam 3 húsvéti tojás, amik 20 ml parfümmel vannak megtöltve. Nem vagyok oda az utánzatokért, de olyan viccesen néztek ki, hogy muszáj volt hoznom:
Vettem két Nivea szappant, az óceános apu, ő csak szappant használ, a kókuszos-mandulás az enyém, mert néha rám jön a szappanozhatnék. Az illata isteni, a csomagolása tünemény és nagyon krémes:
Felragyogott a szemem, amikor megláttam az eperbőrbe bújtatott Aston körömlakklemosót (almás változatáról már volt szó). Imádnivaló!
Végezetül egy kis Tescos száraz sampon, ami meglepő módon 200ft-tal olcsóbb itt, mint a fodrászkellékesben. Ráadásul itt több fajta volt, gyorsan vettem két csajosat, amiknek az illatuk is nagyon finom:
Ez pedig egy kis tavaszi színfolt a neonos Moyra lakkom személyében, sajnos nem tudok róla teljesen hiteles képet készíteni:
Ééééés van egy meglepim....vagy valószínűséggel hamarosan társul hozzám egy tüneményes és szépséges leányzó, aki megosztja szintén megosztja majd veletek a praktikáit, ráadásul teljesen más karakter, mint én :) De többet nem árulhatok el...;) xoxo

4 megjegyzés:

  1. no kíváncsi leszek ki lesz az új "tag" :)

    jó dolgokat vettél,a tojglik édik :D

    VálaszTörlés
  2. jujj kivi vagyok én is :$ a tojások jópofák :D hú ez a hét nekem is káosz :S vagyis a hetek inkább... mindig mindennel le vagyok maradva:(

    VálaszTörlés
  3. OMGGOSHHH love that nail color so pretty!! i can't believe those little easter eggs are filled with perfume! that is so adorable!

    VálaszTörlés
  4. Rossmannban kapható Pesten a tojás-locsolókolni

    VálaszTörlés