2012. augusztus 9., csütörtök

Fizetés utáni vásárlás

Sziasztok!

Annyira régen írtam, mert mostanában azt se tudom, hol áll a fejem. Megkaptam a fizetésemet, ezután a lábam magától vitt a Müllerbe:




Őszintén szólva minden termékre szükségem volt (csodák csodájára), pedig nagy volt a kísértés, szokás szerint másfél órát keringtem az üzletben, minden megnéztem és megszagoltam. Nagyon-nagyon sok parfüm van a várólistámon magasabb kategóriából:D


Idejét se tudom, mikor használtam utoljára púdert, ezért be kellett szereznem egyet, főleg a közelgő őszre való tekintettel. Az alapozóm kifogyóban volt, ezért nagy dilemma után egy Maybelline New Affinitone-t vettem, ami a mostanihoz képest röhejes áron volt, mégis meglehetősen jól teljesít. Bár ez a kiszerelés nem tetszik, kupakot letekerve zabolátlan a cucc, folyik össze-vissza:/ Pina Colada-s szőlőrúzs szerintem nem kell magyaráznom, annyira fincsi az illata.


Szokásos olcsó kontaktlencse lötyike és zabálnivaló illatú folyékony szappan szériatartozék a fürdőmben, Az intim törlőkendő nélkül nem tudok élni, ez pedig bazi nagy (70 db) és 250.-ft körül volt.


A menő öngyújtókat Egyetlennek vettem, a kicsike Canderel pedig megy a táskámba, mert ez a mániám. A felirata annyira vicces: Life is delicius with Canderel:)


Sunfleur csokis arcpakolás régóta izgatta a fantáziámat, amióta megvettem, folyamatosan keresem az ürügyet a kádba befekvésre, mert ilyenkor kibírom, hogy 20 percig rajtam legyen. Az Essences arcápoló termékekről már sokat hallottam, nem feltétlenül pozitívakat, de ez a tonik nekem nagyon bejön. Olcsó, jól néz ki, az illata is kellemes, a hatása megfelelő.



Munkahelyi ártalmak: karkötő a mi boltunkból és pacsker a mellettünk levő turiból.



Marveles póló és megkötős háremnadrág Cosmosból érkezett, imádom őket!

Vasárnap a barátainkkal elmentünk Agárdra. Ez volt a második szabad hétvégém, az elsőn olyan szar idő volt, hogy moziba tudtunk menni. Most 2 órát napoztunk-fürödtünk és jött a másodfokú vihar, majd  másfél órát álltunk a dugóban...nagyon szerencsés típus vagyok:D:D:D




De nem baj, olimpia mindenért kárpótol, minden éremnél bőgök, mint egy kisgyerek, olyan büszke vagyok a sportolóinkra!!!!

Majd elfelejtettem: fent vagyok instagramon bubbancsmancs néven:)

4 megjegyzés:

  1. Húú, olyan Canderel nekem is kell! Iszonyú poén! :))

    VálaszTörlés
  2. Szia! Megkérdezhetném, hogy a kontaktlencse lötyit is a Müllerben vetted? Neked bevált? Fehérjeoldós? Több kérdésem nincs :)
    Jaaa, sportolóinkra én is nagyon nagyon büszke vagyok :) !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendes sóoldatos lötyi, nekem bevàlt, màr màsodjàra veszem:) ez a nagy 900.-ft volt.

      Törlés
  3. Ki ne szeretne vásárolni? Most találtam egy oldalt, tejes kérdésekre kell jól válaszolni, gyűjteni a pontokat, és 25.000 ft-os ajándékutalványt lehet nyerni.http://minu.me/-milkgame Kinek ne jönne jól...

    VálaszTörlés