2012. augusztus 30., csütörtök

Max Factor teszt

Follow my blog with Bloglovin

A minap a Primőr Kozmetikai Kft. jóvoltából bekerültem a 200 szerencsés közé, akik letesztelhettek néhány Max Factor újdonságot. Én a jelentkezéskor a szemet helyeztem előtérbe, ezért a következő termékek érkeztek hozzám:


Három harmonizáló szemhéjpúder és egy nagy újdonság, szemszínhez illő szempillaspirál. Bár nekem kék szemem van, sok problémát ez nem okozott, csodás ez a szempillaspirál.  Csomagolása picit szokatlan a maga fehér színével, de nekem tetszik, formája tipikus MF. A keféje a lehető legpraktikusabb, felfelé keskenyedő, ennek köszönhetően nem kell félni attól, hogy elmaszalódik az alsó pillasor festésénél. Gyönyörűen szétválaszt, hosszabbít és göndörít, legalábbis az én esetemben. Nagyon jól bírta a gyűrődést még a mai hőségben is. Sajnos a szem kiemeléséről nem tudok hitelesen nyilatkozni, mindenesetre nagyon szuper minőségi kis spirál, meleg szívvel ajánlom!


A szemhéjpúderek szerencsére a kedvenc színeim, imádom a lilás-burgundis árnyalatokat; egyébként az Earth Spirits család tagjai. Őszintén szólva sok MF terméket próbáltam már (nagy kedvencem az alapozóik), de a szemhéjpúdereik felett elsiklottam...eddig! Teljesen beléjük szerettem, mert nem porozik, pont megfelelően pigmentált és szépen építhető. Megmutatom őket, hogy lássátok, miről áradozok:)



Passiont Plum 128: Ez a szín mesés, őszi árnyalat. Engem leginkább a burgundira emlékeztet (ami nagy divat lesz ősszel, mint tudjuk...), lelki szemeim előtt már látom igazán füstös sminkbe beépítve:)



Lush Lilac 122: Lágy lilácska, mindig remek választás. Sosem fogom megunni a lilát, főképp az ehhez hasonló árnyalatokat, amik hétköznapokra is tökéletesek.



Pale Pebble 101: Végül egy világosabb, csillámló nude szín, amit én alapnak fogok használni. Nagyon hasznos árnyalat, én jobban szeretem, mint matt társait.

Együtt:



Természetesen rögtön ki kellett próbálnom sminkben is. Az összehasonlítás kedvéért kaptok egy képet a csupasz igazságról:


És sminkben (szememen a tesztalanyokkal):







Összességében nagyon jók és a hétköznapokban használható termékeket kaptam, mindenkinek csak ajánlani tudom őket.  Ez úton is köszönöm, hogy lehetőségem volt kipróbálni őket! Talán soknak tűnik az áruk, de higgyetek nekem, tökéletes az ár-érték arány:)

xoxo

Természetesen  a Primőr Kozmetikum Ktf. nem befolyásolta a véleményemet.

3 megjegyzés:

  1. OHHHH those eye shadows are soooooooooooo pretty on you!! your eyes look so big and fresh like a doll!!

    VálaszTörlés
  2. Épp fogyóban a szempillaspirálom, így pont jókor jött ez a teszted. :) Kipróbálom majd.

    VálaszTörlés