2012. december 30., vasárnap

Az év utolsó szerzeményei

Follow my blog with Bloglovin

Sziasztok!

Idei utolsó bejegyzésként megmutatom azt a pár dolgot, amik az elmúlt napokban vándoroltak hozzám. Ma van a kipurcanós nap, mert amint karácsony lement, végre lejött hozzám az egyik barátnőm, Orsi, aki sajnos tegnap haza is ment :( Vele voltunk vásárolgatni és moziban, megnéztük A nyomorultak-at...hát sok ennél vidámabb filmet láttam; biztos, hogy több Oscar-t fognak nyerni, nekem nagyon-nagyon-nagyon tetszett, nagyon elkapták a hangulatot, minden szereplő szuper volt és tökéletesen elvette az életkedvemet:D Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert így 2 nappal később még mindig a hatása alatt vagyok (kis érdekesség, hogy a rendező nem hagyta, hogy a szereplők utólag énekeljék fel a dalokat, így még hitelesebb az egész).



Tegnap éjszakát áttársasoztunk, mert fel kellett avatni a Piszkos Fred-et, hát nem gondoltuk volna, hogy ez ennyire taktikázós-blöffölős játék. Ma megyünk előszilveszteri Duma Színházat nézni, a holnap nem érdekel minket; szerencsére életem párja legalább annyira utálja a szilveszter, mint én, ezért szerintem itthon leszünk kettesben és filmet nézünk (bár jobb lenne, ha a barátnőmék is átjönnének). Jövőre már tényleg összeszedjük a pénzt egy újévi wellnessre.

Szóval először megmutatom, milyen H&M-es kozmetikumokat kaptam Egyetlentől:


Kaptam még három arcmaszkot is, de sajnos azokat már használatba vettem. Alapvetően imádom ezt a márkát, a kozmetikumait is, szerencsére ezek sem kivételek. A csomagolásuk tetszetős, a testápoló természetesen ujjlenyomatmágnes, cserébe annyira isteni az illata, hogy most minden bajom van és akarok ilyen parfümöt:) A testradírnak is finom illata van, a hatása tökéletesen megfelel a célnak. Az otthoni illatosító (ami E. szerint testpermet:D) narancson-fahéjas, egészen tartós és nagyon téli. A töredezős körömlakk meglepően folyós, de lényeg, hogy töredezik. Az ajakápolónak a kis fém dobozkája kolosszális, mintha horrorba lenne Hófehérke átültetve, az illata finom és maga a kence jó krémes.

Sajnos "kénytelen" voltam rendelni Avonból:

A Senses tusfürdő már a második példány, az illata miatt rendeltem újat; annyira fűszeres és téli, hogy már a megszaglászástól is felmelegszem. A mézese-tejes kézkrém sem volt véletlen, nagyon jól hidratál, talán annyi a hibája, hogy erős az illata. Nagyon:D A fehércsokis-epres testápoló azért landolt, mert utolsó lehetőség volt és valószínűsíthetőleg isteni az illata. Már bánom, hogy később nem tankoltam fel belőle, mert nagyon tetszik, bár az összes Naturalsos termékért odaáig vagyok. A hajlakk muszájból jött haza, gyanítom, a három pötty a tartósságára utal, ez működik a használata közben is, bónusznak gumicukros illata van. Ééééés a szájfény:




Nem tudom, hogy élethűbb, nagyon próbálkoztam a lefotózásával. Dancing with the stars darabja, Sparkling Cystal árnyalat, ezt tényleg kötelezővé tenném. Ehhez hasonló színnel még nem nagyon találkoztam, pedig notórius szájfényes vagyok. Nagyon csillog, mindenféle színben, ami a leghangsúlyosabb, az a rózsaszín és a kék. Tökéletesen mutat felkenve!!!


Oriflame-ben nem vagyok otthon, de ez a Swedish Spa nagyon ígéretes. Anyuci kapta, de ő csak a testápolóra tartott igényt, így bezsebeltem a fürdősót és a deot. Sajnos még nem tudtam kipróbálni őket, csak annyit tudok mesélni róluk, hogy isteni az illatuk, nyugtató, de fejbeverően erős.


A Sparban röhejes, 500ft-os áron vettem karitévajas testápolót. Bevallom, Dove-s testápolóm még nem volt, nagyon kellemeset csalódtam benne, szuper zsíros és finom csokiszerű illata van. 


Orsi utoljára a L'Occitane-ban dolgozott (ennek hála végre mindketten megtanultuk kimondani a márka nevét..:D) és onnan kaptam tőle karácsonyi ajándékot. Nagy kedvenceim a kézkrémjeik, ez a mangóvajas változat, szinte annyira fogom szeretni, mint a karitévajasat. Kaptam mellé mintákat és egy adag fahéjas-almás cukorkát. (Annyira ismer <3)


Hádából vásároltam egy H&M mellényt, ami csodagyönyörű, örök szerelem és a mérete is tökéletes. 

H&M-ből pedig két egyszerű trikót, mert valahogy sosincs belőlük elég (főleg mert még a kardigán alá is ezeket szeretem a legjobban).

Még egy kis adag van egy novemberi bevásárlásból, megmutatom őket is:


Takkoban nagyon aranyos kötött cuccok voltak, vettem egy szép hosszú sálat és egy dupla kesztyűt. Én a két réteget együtt hordom, mert úgy nagyon meleg.


Szintén Takkos ez a két farmer, az egyik világoskék és koptatott, a másik sötétkék. Nálam ritkaságnak számít -de rá fogok szokni-, hogy ezek fazonja magas derekú és szűk szárú.


Utolsó Takkos darab ez a pihe-puha pulcsi, aminek a garbós része lecipzározható és neonsárga. Annyira meg vagyok érte veszve:)


Végül az én vámpíros szerzeményeim. Nem akartam róluk írni, mert megtették sokan mások; ezért csak egyben mutatom őket. Mindig szerettem őket, ezét is sajnálom, hogy az utolsó film is lement. A színvilágát abszolút magaménak érzem.

Mivel szómenéses napom van, még gyorsan elmesélem, hogy tisztes magyar leányka létemre meg vagyok teljesen menve a két hét múlva induló kéziért (főleg a mai bemelegítős meccs után). Szurkoljatok ti is a fiúinknak! Annyira ügyesek, hogy az ember az egyik ámulatból a másikba esik :)
Az én új kedvenc játékosom Lékai Máté:


*-*


Zárásul nagyon-nagyon boldog, sikerekben, nevetésben, szerelemben, cinkos mosolyokban, ölelésekben, meglepetésekben gazdag új évet szeretnétek nektek kívánni!!!

xoxo





16 megjegyzés:

  1. Az a fürdősó anyám... újra meg kellene venni. Annyira de annyira ellazító érzés beleülni egy forró vízzel teli kádba, amibe lett szórva. Szeretni fogod.^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megyek is csobbanni, már fúrja az oldalam...:D

      Törlés
  2. Jam, és ez lemaradt:
    Neked is nagyon boldog új évet! :)

    VálaszTörlés
  3. Meghoztad a kedvem a filmhez, nyilván megnézem...:)
    http://bizsumania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  4. A szájfényt majd megmutatod sminkben is? nagyon szép :)
    És Neked is Boldog új évet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amint lesz napfény, körbefotózom magamon is:)

      Törlés
  5. Hú az a szájfény, nagyon különleges a színe! :o
    A L'Occitane kézkrémek szerintem nagyon jók, nekem is van, csak más színű, nagyon szeretem, nem bírnám ki a telet nélküle :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hát:D Szerintem az ára is megéri, mert ezek a kisebbek 1200ft körül vannak és elég sokáig jók.

      Törlés
  6. A Hófehérkés ajakápoló mennyire cukii! :D A Nyomorultakat úgy néz ki, csütörtökön megyek megnézni, már nagyon kíváncsi vagyok rá! :) Boldog Új Évet kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem neked is tetszeni fog! H&M-ben annyi ilyen cukiság van, hogy az ember legszívesebben mindet hazacipelné.

      Törlés
  7. hogy kell kimondani helyesen?
    az elmúlt napokban kétszer is voltunk moziban és mindkétszer adták persze a nyomorultak ajánlóját meg a tévében is oly sokszor szerepel, mindenképp meg szeretném nézni (de kivételesen azt mondta a pasi, h ezt nem hajlandó velem meglesni, neki ne énekeljenek ennyit), szóval hamarost lányos mozidélutánt kell szerveznem, újra aktivizáltad bennem a kíváncsiságom. :))

    neked is nagyon boldog és örömteli, minden vágyat valóra váltó új esztendőt kívánok! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Írom fonetikusan: Loksziten (nem annyira határozott az x benne :D ) Párszor ki kellett mondanom, hogy rögzüljön...Az én férfim még jött volna, de szaktársakkal "karácsonyozott" (=kocsmázott) inkább :D Micsoda alliteráció! Remélem jó lesz a 2013-as év :*

      Törlés
    2. Köszönöm! :) hát én tök másként próbáltam franciásan ejteni (persze nulla hozzáértéssel:))

      Törlés
  8. Á, de jó cuccokat vettél! A filmet irigylem, én is meg akarom nézni!
    Boldog új évet! Puszpusz!

    VálaszTörlés
  9. A Takko-s pulcsit én is megvettem majdnem :D nagyon kivi vagyok én is erre a filmre!

    VálaszTörlés