2013. május 23., csütörtök

Koktélruhát mindenkinek!

Sziasztok lányok!

  Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam a nyár a nagyobb események évszaka. Ilyenkor esedékesek a ballagások, diplomaosztók, esküvők és nagyon partik is. Ilyen helyzetekben és gyakran nyúlok koktélruha után, amit minden nőnek kötelezővé tennék, mert annyira változatos és csinos öltözet, hogy az csak na :) Ennek tetejében valamelyik nap szörfölgetés közben ráakadtam egy új, meglehetősen ígéretes webshopra, az E Fox City-re, ahol nagyon sok nézegetnivaló akad.

Mivel a ruhákra vagyok rákattanva mostanában, ezért itt kezdtem el keresgélni és több gyöngyszemre is leltem...


Én a natúr színeket részesítem előnyben, de ezeken kívül sok színe ruha is van nálunk, kedvező áron. Ami nekem nagyon tetszik, hogy Gossip Girl ihletésű ruha is sok van (jobb felső sarokban Blair egyik ruhájának mása látható). A két fehér annyira tetszik, tökéletesen el tudom képzelni őket tengerparti sétához is. Buy coctail dresses! :)

Meglepő módon az alkalmi ruhák között vannak menyasszonyi ruhák (nagyon-nagyon jó áron) és koszorúslányruhák is; emellett minden kiegészítőt megtalálunk hozzájuk. Nagyon házasodó kedvemben vagyok, ezért már ki is szúrtam a kedvenc ruhámat tőlük:

Na majd egyszer....:D

4 megjegyzés:

 1. A bal "oszlopban" második ruha, és a jobb legfelső érdekes. Annyira nem az én világom.
  A többi szép.
  A menyasszonyi pedig, csodás! :)

  VálaszTörlés
 2. Oh, nekem a sötétkék pávaszoknyás lett a kedvencem! *.*

  VálaszTörlés
 3. ohhh these dresses are so pretty! i especially love the navy blue one that looks like feathers on the bottom so pretty!

  VálaszTörlés
 4. Nekem az utolsó fekete a stílusom leginkább :-)

  VálaszTörlés