2013. június 12., szerda

A körmöket is meg kell ajándékozni néha...

Sziasztok!

Picit felfüggesztem a kétnyelvű írást, mert lusta vagyok éééés még egy záróvizsgám hátra van (gondoljatok rám 20-án.). Nem is annyira régen betévedtem a Rossmannba és alaposan körülnéztem. Vettem pár újdonságot, mert nyárra mindig újabb és újabb színeket kívánok meg :)




Első körben rohantam körömlakklemosóért, de szerintem sose fogom megtalálni az igazit...Isana-ra esett a választásom, mert nagy és olcsó és jó véleményeket olvastam róla. Szépen le is szedi a lakkot, de -bár nehezen tudom elmagyarázni- nagyon kellemetlen érzés, ahogy a körmömhöz ér. Sajnos :(

Az Essences kézkrém a maga idejében nálam abszolút kimaradt, de ezt akciósan pakolták ki, gondoltam, nem veszíthetek sokat. A hatása nagyon szuper (jobb szerintem, mint az előzőeké), de ami a legjobban tetszik, az az illata. Mézeskalácsos-chai lattés és meg vagyok érte veszve. Nem tudom, hogy a chai latténak köszönhető a különlegessége, de ha létezne parfüm belőle, ősszel csak azt használnám.


Régóta van Essence körömnyomdám, hazudnék, ha azt mondanám, hogy sokszor használom, ha azért szeretem. Csak macerás egy picikét, de nagyon hasznos az olyan kis bénáknak, mint én. Mindig megnézem az új mintákat és most egy nagyon szuperet sikerült kifognom. Van rajta csíkos minta, vasmacska, fecske, strandpapucs és hawaii virág. 


Pár körömlakk is hazajött velem, természetesen a Lovely Baltik Sand arany színének nem tudtam ellenállni. Persze mindegyik tetszik, sokat tipródtam a kék és ez között, de szerintem a kék még a héten megvásárlásra kerül. Gyönyörű csillogós, ránézésre is érdekes a textúrája, nemhogy tapintásra. Leginkább a lemosásától féltem, de Isanaval nagyon könnyen lejön. Csak ajánlani tudom!


Egy másik Lovely-t is kiválasztottam, ez a kaviáros körömhöz alaplakk. Önmagában ez a kaviáros dolog nem annyira vonzó számomra, de ennek az alapnak nagyon szép, halvány babakék színe van. Egyetlen szívfájdalmam, hogy három rétegben kell felkenni, hogy valahogy kinézzen. Ami miatt nem hagyhattam ott, az a cuki, csillogó tengeri halacska a kupakján.


Az utolsó szerzemény egy új árnyalatú Essence lakk, a neve Upper green side (mennyit nevettem rajta). Még mindig szuperek a fagyiszínű lakkok, ez a pisztácia mása. Gondolom senkinek nem kell bemutatnom, hogy milyenek az új Essence lakkok, ez is folyós és kevésbé tartós, de a színe mesés.


És most megyek vissza tanulni...:(


5 megjegyzés:

  1. Sok sikert a vizsgához :)
    Nekem is pont ez a nyomda sablon van meg, csak éppen nyomdázni nem tudok :D sose sikerül.

    VálaszTörlés
  2. Egy kalappal a vizsgához! :)

    Egy barátnőmnek volt nyomdája. Hol sikerült a minta, hol nem. Pech, hogy egyik ujjamon igen, másikon nem. :D Vicces volt.
    A körömlakkoknak nagyon szép színe van. A zöld az nagyon tetszik. A sárgától "félek". Nem az én világom.

    VálaszTörlés
  3. Én is ezt a nagy kiszerelésű Isana lemosót vettem meg legutóbb, hát nálam sem a kedvenc, de legalább teszi a dolgát.

    VálaszTörlés
  4. Adtam neked is egy kis díjat. :)

    VálaszTörlés
  5. Tök jók a körömlakkok, múltkor, amikor bementem, nem tudtam eldönteni, milyen színűt vegyek, így hát hazajöttem lakk nélkül :S Egyébként fehéret szerettem volna, az meg nem volt.

    VálaszTörlés