2013. június 2., vasárnap

Avon haul / Avon zsákmány

I know, that Avon not the most popular brand in the blogger world, but I don't care...I adore it!!! The last order, I chose some products for the summer (sooo far :/).
*
Tudom, hogy az Avon nem a legnépszerűbb márka a bloggerek világában , de én nem foglalkozok ezzel...imádom! Az utolsó rendelésemkor már a nyárra választottam termékeket (ami egyre messzebb van:/).




I had the Naturals's new fragrance spritz, hand and body lotion and shower gel. They include apricot and shea so the hand and body lotion hyrdate good. They do their job, but nothing extra. The best thing their smell very very very good.
*
Megszereztem az új Naturals-es testpermetet, kéz- és testápolót és tusfürdőt. Sárgabarackot és shea vajat tartalmaz, aminek köszönhetően a testápoló nagyon jól hidratál. Igazából teszik a dolgukat, de semmi extra. A legjobb bennük az isteni illatuk.


This is a bodifying foam for fine hair by Avon Advance Techniques. I always hate hair foam, cuz my hair is very greasy and flat, alredy I try divers products, but I hate the all. But summer coming and I want better hair so I bought it. Luckily! It works! It lifts my hair and not just for one day. Nor yet my hair sustain plus one day without wash. Perfect!
*
Ez az Avon Advence Techniques dúsító habja. Világ életemben utáltam a hajhabokat, mert alapból zsíros és lelapuló hajam van, ráadásul több terméket is kipróbáltam, de mindet utáltam. De most, hogy közeledik a nyár és jobb hajat akarok (remélem a sapka tényleg kiesik az általános viseletből :D ), megvettem ezt. Szerencsére! Nagyon megemeli a hajtöveket és nem csak egy napra. Ráadásul egy plusz napig bírja a hajam mosás nélkül. Tökéletes!



It's Sun Maxi Tan moisturising pre-sun lotion. It includes beta carotine, it's help to be tanner. It has got typical suncream smell and glow a little bit, I like it. Unfortunately there isn't any sunlight, so I don't know, when can I try it.
*
Ez a Sun Maxi Tan napozás előtti kréme. Béta karotint tartalmaz, ami segít a barnulásban. Tipikus naptej illata van és kicsit csillog is, tetszik. Sajnos sehol semmi napfény, szóval fogalmam sincs, mikor próbálhatom ki.


I chose two eyeliner, a gond and a rose one. The rose called Supershock Gel Eyeliner, Flash tone. It's very creamy and  bright colored; good as eyeliner or basic. The other one is Color Trend eyelliner called Rich in gold. I love the look, it's eas to use. The color is glittering and durable.

*
Választottam két szemceruzát is, egy arany és egy rózsaszín színűt. A rózsaszín Supershock Gel Eyeliner, Flash árnyalat. Nagyon krémes és élénk színű, megfelelő szemceruzának és alapnak is. A másik Color Trenc szemceruza, Rich in gold név alatt fut. Tetszik a kialakítása, könnyű használni. Maga a szín csillámos és tartós.

Swatch


The last one is a shower gel, Senses Tropics. It's smells so exotic: it has passion fruti and kiwi aroma. Ordinary shower gel :)
*
Az utolsó egy tusfürdő, Senses Tropics. Egzotikus az illata, passiógyümölcs és kivi aromája van. Egy átlagos tusi :)


6 megjegyzés:

  1. A napozás előtt testápoló nagyon érdekel, mindenhol ilyet keresek :) Én szeretem az Avonos dolgokat, sok jó dolog van köztük :) A kedvenc rúzsom is avonos!

    VálaszTörlés
  2. Én is szeretem az Avonos cuccokat, nem értem miért van "lenézve" a márka. Mikor még volt blogom akkor se érettem :D Szerintem is vannak nagyon jó cuccaik, és a drágább termékeknél is lehet minősíthetetlen cuccot kifogni. Na mindegy, az a lényeg, hogy mi szeretjük :) A shea termékeket én is megrendeltem nem tudtam ott hagyni, bár még nem próbáltam mit tud, de az illata tényleg nagyon finom.

    VálaszTörlés
  3. Én is csak az illatáért rendeltem meg a sárgabarackos sampont :D
    A hajhabot pedig kipróbálom én is! :D

    VálaszTörlés
  4. so many avon products! so cool! i love avon!!

    VálaszTörlés
  5. Ezek a Naturals-cuccok annyira guszták mindig!

    VálaszTörlés
  6. A napozás előtt testápoló nagyon érdekel, mindenhol ilyet keresek :) Én szeretem az Avonos dolgokat, sok jó dolog van köztük :) A kedvenc rúzsom is avonos!
    high-low dresses

    VálaszTörlés