2013. július 11., csütörtök

Nyári Pixibox

Sziasztok!

Remélem már senkinek nem okozok semmiféle meglepetést a következő bejegyzéssel :) Bevallom, az eddigi Pixiboxokat csak mások bejegyzéseiből láttam, de annyira nem nyerte el a tetszésemet. Ellenben, amikor megláttam a nyári kiadás előzetesét, úgy döntöttem, teszek egy próbát. Teljesen elégedett vagyok, sokat dob a dolgon, hogy teljes méretű termékeket küldtek, de nem is húzom tovább...


A pakkocska 8 márkát foglalt magában, ebből nem spiráznám túl a régebbi In Style-t és a Joyt, de a nyári kiadású Hellt se kell gondolom bemutatni. A doboz helyett küldött táskának a mintája nyárias és jópofa, jó nagy, csak vékony anyagú, de lájtosabb strandolásra még meg lehet pakolni.


Impulse spray, ami Vanilia kisses névre hallgat. Őszintén szólva ez a termék nekem maga a nosztalgia :) Nem tudom, hogy most megint menő lesz-e itthon vagy ez egy kivételes alkalom, de én örülök neki. Az illata az ősrégi, Spice Girls-ös kiadást juttatja eszembe. Nem igazán hiszek a hatásában, de esti találkozókor ott a helye a táskában.


Signal white now a legújabb fogfehérítős Signal, ami halálra reklámoznak. Ha a mostani fogkrémem elfogy, majd nekiesem, de nem ettől lesz hollywoodi a mosolyom :D


Nagyon szeretem a Dove termékeket, ez alól csak a samponjaik kivételek. Ez alkalommal limitált szériás Beauty Blossom tusfürdőt és testápolót, valamint egy spray-s hajbalzsamot küldtek. A tusinak és testápolónak nagyon finom és nőcis illata van, tökéletes nyárra; krémesek és jól hidratálnak. A balzsamra kíváncsi voltam, mert akármelyik sampont és balzsamot próbáltam, nagyon hamar zsírosodott tőle a hajam. Ez szerencsére kivétel, szép hidratált és csillogó lett tőle a hajam, ráadásul finom az illata.


Az új Rexona még a csapból is folyik, nekem picit vicces, hogy dobozban van, mintha valami gyógyszertári termék lenne. Külsőleg nagyobb, mint az elődei és a kinyomós része is már, egyetlen furcsaság, hogy felkenésnél nem ööö "siklik" annyira :D Világ életemben utáltam a Rexonát, de be kell ismernem, hogy ez a deo nagyon működik! Szerencsére semleges az illata, izzadós pasiknak is csak ajánlani tudom.


Bioderma arckrém, ami rendkívüli fényvédőképességgel van megáldva. Nagyon jó kis termék, bár nálam a kis kinyomója nem tetszik, mert csak úgy folyik belőle a krém. Felkenve fénylik, de ez szerintem egy sokadik szempont ekkora fényvédelem mellett. Ha még picit barnulok, illeni fog az arcbőrömhöz :) Nyaralásra mindenképpen viszem magammal.



Összességében örülök, hogy megrendeltem, ha a jövőben szimpatikus márkák lesznek, rendelni fogok.

3 megjegyzés:

  1. Érdekes összeállítás, de nem rossz. Egyedül a Rexonával nem vagyok kibékülve, de a többinek tudtam volna én is örülni. :)

    VálaszTörlés
  2. love seeing your shopping haul! especially the dove products I love dove body wash!

    VálaszTörlés
  3. I abѕolutely loνe уоur blοg and find
    almoѕt all οf уοur poѕt's to be just what I'm looking for.

    Dοeѕ one offеr guest ωriters
    to write content for yourself? I wοuldn't mind publishing a post or elaborating on a few of the subjects you write in relation to here. Again, awesome site!

    Also visit my webpage :: dallas seo

    VálaszTörlés