2013. július 7., vasárnap

Új szépségeim - Ticket to paradise

Sziasztok!

Amikor megláttam az Essence Ticket to paradise-s újdonságait, minden bajom volt, hogy itthon nem lesz kapható. Nade édesanyám Németországban dolgozik és ennek egyetlen előnye, hogy sok dologhoz hozzá tud jutni, amihez én nem. Négy darabot kaptam, azt mondta, hogy kikerülés napján már ki voltak fosztva. Hát megértem :)



01 Tropical heat névre hallgató shimmer powder/hightlighter, kinek hogy tetszik. Eszméletlen csodás a mintája, nekem egy hawaii virágoskert jut róla eszembe. Egy a baj, hogy még nem próbáltam ki élesben, mert sajnálok belenyúlni :D A tesztelésnél kiderül, hogy szép arany színnel rendelkezik és nem porzik, nyári estére tökéletes választás, kiemeli a napbarnított bőrt.


Természetes fényben:



02 Deep sea baby egy nagyon-nagyon csillámos és csillogó szemhéjkrém (? fogalmam sincs, hogy mi ezeknek a hivatalos neve). Tengerre emlékeztető türkiz szín nálam abszolút kedvenc, bár csak nyáron fogom használni. Lehető legpraktikusabb a melegben; érdekes, szivacsos-habos az állaga, felkenve hűsítő érzést hagy maga után. Építhető, ki lehet hozni belőle erőteljes színt is. Annyi a hátulütője, hogy bizonyos időközönként ellenőrizni kell, hogy beült-e a redők közé.



03 Dive with me to the island szájfény már a promóképeken is nagyon tetszett, élőben odavagyok érte. A tubusa jópofa, nekem tetszik, az aplikátora keskeny, de szájra áll, könnyű vele a felvitel. Természetesen használat közben nem türkizkék, mint a tubusban, viszont tömve van kék és zöld csillámoktól, amiknek köszönhetően egzotikus a hatása. Erős mentolos illata van -engem nem zavar, sőt-, ami szintén hűsít és frissít.


(sajnos felkenve képtelenség hitelesen lefényképezni)

01 Rumble in the jungle egy hajszínező spirál, ahogy a tubusa is mutatja, ez a példány lila színű. Még a csapból is színes hajvég folyik, de sokan nem akarják tönkretenni a hajuk végét szőkítéssel és színezéssel, így ez jó megoldásnak tűnik. Nekem a kilencvenes évek jut róla eszembe, csak akkor még a színes melír volt a divat :D Külsőre olyan, mint egy nagyon szempillaspirál, a keféje is arra hajaz (hahaha). Használata aránylag egyszerű, figyelni kell, hogy ne legyen túl természetellenes. Nekem semmit nem fogott be, miután megszárad, probléma nélkül ki lehet fésülni vagy mosni a hajból. Nyári partira tökéletes; viszont egy bizonyos sötétség után már nem látszik rendesen a hajon.


Az én középbarna hajamon, vakuval és egy áthúzás után így néz ki:


Összességében nagyon bánom, hogy hozzánk ez a trendkiadás nem jelent meg, felvásároltam volna az egészet szívem szerint :(




2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép színe van a szemfestéknek, biztos jól fog állni, majd mutasd meg magadon is! :-)

    VálaszTörlés
  2. Ez a hajszínező spray nagyon poén lehet! :DD

    VálaszTörlés