2014. június 9., hétfő

Új zsákmányocskáim

Sziasztok!

Annyira nagy hőség van, hogy ki se mozdulunk, pedig a Balatont látom, akármikor lecsukom a szememet :) Alig várom, hogy utazzunk, közben a vizsgaidőszak lehangol, ezért nagyon jól jött, hogy megérkeztek a rendelt termékeim!


 Most először rendeltem Aliexpressről, annyival szimpatikusabb volt E-baynél, hogy ki lehet hagyni belőle a Paypalt, ezért gyorsabb. A rendelt dolgok időn belül megérkeztek, semmi probléma nem volt szerencsére.


Nekem is tetszenek ezek a csomózott ékszerek, ezért nagyon örültem, amikor ennyire jó áron találtam magamnak. Annyi szín volt, hogy alig tudtam választani magamnak, végül erre a számomra meghatározhatatlan színre esett. Még nem hordtam, de gyanítom, hogy a barnább bőrömön ütős lesz.


Ez a cuki pénztárca tökéletes lest euró tárolására, a belseje a legcukibb, kék-fehér csíkos. Ebből is több verzió volt, különböző országok jellegzetességeivel. Az én nagy kedvencem Olaszország, ezért ez a Vespás motívum lett a kedvencem.


A júniusi Avon katalógusból nekem már megjöttek a rendeléseim, amiknek nagyon örülök. Aranyos kis apróságok, amik színesebbé teszik a hétköznapokat.


Ez egy ösztönző keretén belül jutottam hozzá ehhez a Planet Spa testpermethez. Ennek a habfürdő változata már megvolt, azt is nagyon szerettem, az illatáért egyenesen odaáig voltam, ezért vártam ezt a terméket. Hát meg kell hagyni, valami isteni az illata, ismétlem, ISTENI! Jázmin esszenciát tartalmaz, én sajnos nem tudom megmondani, hogy ez mennyire határozza meg az illatát, minden esetre nagyon tartós, kellemes és parfümszerű. Nyári hőségben tökéletes.


Mi sajnos családilag szenvedünk a lábunkon lévő bőrkeményedéstől, ezért keresgetem a különböző gyógyírt erre a problémára. Eddig más sarokdörzsit használtunk, de ez a habkő annyira jó áron volt, hogy megért egy próbát. Nagyon kíméletesen távolítja el a felesleges bőrt, közben pedig fogy, szóval kb havonta újra fogom rendelni.


Készülve a napozásokra rendeltem egy 15 faktoros sprays naptejet. Nekem ez a faktor elég, Egyetlennek pedig az első nap után...főleg miatta rendeltem, mert ő nem szereti, ha hosszasan kenegetem, de ezzel könnyű üldözőbe venni :D Még sose használtunk Avonos napozó terméket, remélem beválik.


Végül ez a két Color Trendes cukiság a tengerészet nevében :) Annyira aranyosak volt ezekkel a vasmacskákkal, hogy nem tudtam kihagyni őket. A szemöldökcsipesz szuper, ferde végű és hatékony. A szájfényből nekem korallszínű van, nyáron szívesen használom ezt az árnyalatot. Kisebb méretű, kistáskában is elfér, semmi különös jellemzője nincs, de a színét megmutatom:



Remélem tetszettek az apróságaim :)

xoxo






5 megjegyzés:

  1. Love your avon lipstick!! Thank you for your comment, would you like to follow each other with gfc and bloglovin? Please let us know

    VálaszTörlés
  2. nice these products, have a lovely day!

    VálaszTörlés
  3. Cuki a nyaklánc! Olyan guszták az Avonos cuccok, mindig úgy vágyakozom utánuk, de át kellett állnom a natúrkozmetikumokra, mert egyre rosszabb az ekcémám. Persze azokban is vannak nagyon guszták, csak hát az áruk is olyan :P

    VálaszTörlés
  4. looks like a lot of cute stuff to play with!!

    VálaszTörlés