2014. szeptember 13., szombat

"Kötelezőek" beszerzése H&M-ből

Sziasztok!

Biztos mindenkinek van olyan termék, aminek vásárlása macera. Nekem ez a nadrág és a melltartó, az előbbit csak akkor szeretem nézegetni, amikor van már elég itthon, az utóbbit a méreteim miatt utálom. Most viszont megjött a hideg és egyszerűen muszáj volt vennem nadrágot és melltartót magamnak, ami nagy nehezen sikerült a H&M-ben.





Vettem magamnak egy világosabb és egy sötétebb farmert, nem azok az eszeveszett skinny fazonok, hanem kényelmesebb kategória és szerencsére már magasabb derekúak, mint nyári társai. Elég finnyás vagyok a fazonok terén, ráadásul az én gondolatvilágomban nem minden fazon illik minden évszakhoz. Tudom, ez furcsán hangzik, szóval példával elmagyarázom: nekem a boyfriend farmer nagyon tetszik tavasszal és nyáron, amikor saruval és papuccsal lehet viselni a jó idő miatt, viszont nekem zárt cipővel valamiért nem tetszik, ezért hidegebb időben fel nem venném. Vannak ilyen rigolyáim :D
Nem tudom, mennyire látszik a kék címke, de most olyan akció van, hogy két farmer vásárlása esetén az olcsóbbikat 50% kedvezménnyel tudod megvásárolni. Meg vannak jelölve az akciós nadrágok, szerintem megéri most vásárolni, őszre úgyis kell mindenkinek plusz nadrág.


Szerintem a kép alapján már látszik, hogy miért nem szeretek melltartót vásárolni :D Amikor mutattam Egyetlennek, hogy miket vettem, csak nevetett, hogy vettem két ejtőernyőt. Mostanában itt találok magamnak nekem valót, de csak pát darabot, sajnos most se tudtam nagyon válogatni, szerencsére ez a két példány nagyon megtetszett. D-s kosarú lányok, hol vásároltok?

A kellemesebb vásárlásaimat október elején szoktam lerendezni, ugyanis akkor van a szülinapom...már nagyon várom, mert ez a kör nálam a kellemetlenebbek közé tartozik :D

12 megjegyzés:

  1. Melltartó terén nekem a Tesco-s F and F márka egész jól bevált, ott zömében kapok a méretemre, de kínai üzletekben is sikerül néha kifognom rám való darabokat, ma pl. 4-et tudtam venni. Egyébként meg tényleg nehéz találni egy tuti helyet, ahol mindig van nagyobb méretű melltartó is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon, itt a városban régen volt egy fehérneműbolt, ahol mindig volt tökéletes, de sajna bezárt :(

      Törlés
  2. Én is vettem most a H&M -ben két nadrágot, igaz, motiváció gyanánt, hiszen sajnos a H&M-es nadrágok nem jók. Kicsit nagyobb vagyok, mint a konfekcióméret, de most újra el kezdtem magamra figyelni és egészségesebben táplálkozni (leginkább a finomított szénhidrátokat hagyom el, mint a fehér kenyér, fehér liszt, sima tészta;helyette viszont beiktattam a barna rizst, finom hüvelyeseket -vörös lencse, csicseri borsó- és a teljes kiőrlésű tésztát). A havi két kg fogyást céloztam meg, hiszen ez az egészséges mértéke. A tervem az, hogy jövő tavasszal már beleférjek a nadrágokba,

    Bocs, hogy ezt most ide írtam le neked, csak ez a H&M-es nadrágakció szabad asszociációként hat rám :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi gond, szurkolok neked! :) Örülök, hogy nem durvább célokat tűztél ki magadnak, a havi két kiló egészséges és tartható szerintem. Javaslok valami csajos mozgásformát, nekem pilates nagy kedvencem, de a sokat gúnyolt zumba is nagy élmény mérettől függetlenül :)

      Vannak olyan boltok, amiket messziről kerül, ilyen a Tally, ők a vékony csajokra gyártanak :D

      Törlés
  3. Melltartot csak a Triumoh-ban. Ott mindig van nagy meret. Szepek, jo minoseguek es kenyelmesek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk az sincs a környéken, azt kéne, hogy egyszer ráveszem magam, megtámadok egyet és jól feltankolok nálunk :)

      Törlés
  4. Nekem C-s kosarú melltartó kell, én is csak a H&M-ben találok jót (amik nagyon sokáig ki se nyúlnak), de a Takkoban is szoktam olyat találni, ami tart is, szép is és még az ára sem egy horror.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira szomorú, irigylem a B-kosarasokat, nekik sokkal könnyebb dolguk van :)

      Törlés
  5. Én is a H&M-ben találtam legutóbb jó melltartót, de tényleg a Triumph-ban és néha F&F-ben is van méret. Már aggódok, mi lesz a kismamamelltartókkal :S H&M-ben láttam, elég kicsinek tűnnek. Farmert én is most vettem ugyanott, az már kismamás. Nagyon cuki és pont az az egy le volt árazva, pont méretben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajjj szívem, remélem azért fogsz találni magadnak megfelelőt! Alig várom már, hogy pocakos képeid legyenek!!!

      Törlés
  6. a melltartóvásár nekem is mindig probléma. egyik ok a D-s kosár, másik a 75-ös hát. a genetika átka. eddig öszvissz 3 melltartót találtam magamnak, ami tényleg tart és nem teletömött (miért hiszik azt, hogy a C-D kosárba i kell tömés? van nekünk elég nagy, csak tartani kéne valaminek!), mindhárom Triumph. de nagyon ki kell fogni. jó olvasni a kommenteket, mert épp szalagavatóra készülök és lehetetlenség a báliruha alá melltartót találni... körbenézek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fúúú nem vagy könnyű eset te sem! Ne add fel! Én találtam a nagy mellemre olyan alkalmi ruhát, ami annyira tart, hogy melltartóval nem kellett küszködni, annyira jó érzés volt :D Igen, én is csak egy merevítőre vágyom :)

      Törlés