2015. április 11., szombat

Glamour napi haul 2015

Sziasztok!

Az elmúlt időben elég sokat vásároltam (majd egy videóban megmutogatom, hogy miket), ezért a mostani Glamour napon nagyon ügyes voltam és nem vittem semmit sem túlzásba :) A szerzeményeimet így egyben nézve úgy érzem, hogy ki kéne próbálnom a vitorlázást, mert a külsőmet már hozzá tudom igazítani...és egy picit se várom már a nyarat természetesen. Most két részletben vásároltam, mert gondoltam ravasz leszek és csütörtöki munka utánra időzítem a vásárlást. HAHA a gondolat jó volt, sok helyen nem is volt már türelmem sokat nézelődni, mert sokan voltak mindenfelé. Ja és el kell dicsekednem: most kivételesen nem használtuk fel a mekis kupont :D




Nagyon szeretem az Orsayt, sok szép nyári ruhájuk van már, ezért nagyon nehezen döntöttem. Végül egy fehér, élre vasalt és egyenesszárú nadrágot választottam, amihez egy öv is volt. A képen már picit gyűrött, mert tegnap ez volt rajtam, ezer bocsi :) Nagyon kényelmes, sportosan elegáns, szeretnék majd egy hasonlót tengerészkékben is.


A Tally Weijl nem igazán az én boltom, félrenyelek, akárhányszor meglátok egy 32-es méretű nadrágot és hasonlók, de kivételesen benéztem. Találtam magamnak egyet fizet, kettőt kap akcióban szuper vékony pulcsikat, amik tavasszal és nyáron elengedhetetlen kiegészítők az estéknek. Mindkét pulcsi színét imádom, a kék mondjuk jobban tetszik, de a pirosat nem hagyhattam ott a vitorlás miatt.



Nincs az a napszemüveg mennyiség, ami elég lenne, főleg azért, mert nem tudok rájuk vigyázni és el is szoktam hagyni őket elég gyakran...Ez egy teljesen egyszerű, sima fekete műanyag napszemcsi, aminek szép színes tükörfényű lencséje van.


Sokat nézelődtem a Tescoban, de a cipők felé húzott a szívem. Saruhoz még korán van, a balerina cipőket nem igazán szeretem, szóval ez volt a tökéletes megoldás. Nagyon kényelmes, már zoknit nem igénylő és tengerészcsíkos. Kell ennél több?


A megjelenése óta vágytam Roberto Cavalli  Aqua illatára. Nagyon megosztó illat, jegyei közt megtalálható a jázmin, a gyöngyvirág, a pézsma és vizes jegyek. Olvasgattam, sokakon nagyon dominál a gyöngyvirág, az én bőrömön szerencsére nem; rajtam egy nagyon kellemes illat bontakozik ki. Számomra egy csodás nyári aroma, gyerekkorom nyaralásai jutnak róla eszembe, a tengerpart, a napsütés, a naptej és a virágzó növényekkel teli horvátországi kemping. Nagy szerencsém volt, mert a Glamour 20%-os kupon mellett a Müller szombat 20%-a is aktuális volt, így ezek összeadódtak és 40%-os kedvezménnyel jött velem haza ez a guszta üveg.


Remélem Ti is mindent be tudtatok szerezni a kuponos hétvégén! :)

xoxo

6 megjegyzés:

  1. Én 32-es nadrágot hordok, de van, amikor még az is nagy :P Hasznos dolgokat vettél, csodálom azokat, akik nem csábulnak el a sminkes kuponok láttán, vagy a Müllerben...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jesszusom, de pindúr vagy :) Utólag én is meglepődtem magamon :D

      Törlés
  2. Szia!
    Nézz be a blogomba, van neked egy meglepetésem :) 

    VálaszTörlés