2015. június 6., szombat

Amikor egy kis időt magammal töltök - és vásárolok

Sziasztok!

Az elmúlt két hétben rengeteget dolgoztam, ezért amikor ma egész napra eltűnt a férfiszakasz, picit elmentem egyedül csavarogni és vásárolni. Lehet, hogy furán hangzik, de én egyedül tudom magam a legjobban kipihenni, talán az egykeségem miatt. Ha már kóricáltam, beugrottam pár üzletbe, ahol főleg Egyetlennek vásároltam, de azért magamnak is találtam pár dolgot :)




A H&M-es fürdőrucikat, konkrétan ez tetszett a legjobban, csak voltak aggályaim, mert nem hittem, hogy nagy mellmérethez is megfelelne. Jelentem, tökéletes :D Szuper a mintája és gumírozott mindenhol, ugrálgattam benne és semmi probléma nem volt. Cuki, trópusi és még fodros is. Egyetlen szívfájdalmam, hogy sajnos csak egy alsó volt hozzá, az pedig két mérettel nagyobb, mint nekem kéne. Törlőkendőt mindig veszek, mert olyan jó illatuk van, ez most ebben a tekintetben illik a felsőhöz :)


Bementem a Rossmannba, vettem magamnak egy Essences szemhéjpúder ecsetet, mert sose lehet elég, ez pedig olyan cuki virágos. Mostanában feltűnt, hogy sok seprűvénám jelent meg, amik nagyon zavarnak, ezért nagyon örülök, hogy megakadt a szemem a Dr. Kelen seprűvénára való krémén. Gyorsan kipróbáltam, elég fura érzés felkenés után, majd kiderül, hogy fog-e használni. Parfümmániás vagyok, de most nem direkt szándékból nézegettem őket. Az alsó polcos akciósok között volt pár Ferragamo parfüm, én ezt a Lovely Flower parfümöt választottam, mert csak 2490.- ft volt, ami egészen röhejes :) Az illata nem a legbonyolultabb kreáció, gyümölcsös, édeskés és friss, rajtam az eper és a ribizli érvényesül.


A munkahelyemen vannak követelmények az öltözködéssel szemben, sajnos rövid ruha csak leggingssel engedélyezett, ezért vadászom az olyan darabokat, amik így is jól mutatnak. Hádában most nagyon sok szuper nyári ruha volt, de köztük meglapult egy hosszú ing, ami nagyon megtetszett. Kellemes az anyaga és nyárra tökéletes, az ára pedig a kedvezőnél is kedvezőbb.


Annyira bejött a Primarkos maxi ruhám, hogy be akarok spájzolni minden hasonló darabot. Ez a ruha bohókás és nagyon szellős; egyetlen macera, hogy nem lehet akármilyen melltartóval viselni, mert elég mélyen dekoltált a háta.


Ők a héten érkeztek, de gondoltam idecsapom őket. Mindkét könyvel Moly.hu-ról származik, tökéletes állapotuk, szerintem fogok folyamatosan ott meghirdetett könyveket venni. A Fekete Tőr Testvériség sorozatot imádom, kevés könyvét nem olvastam, de pótlom őket folyamatosan, viszont annyira imádom, hogy szeretném szép lassan megvenni az összeset. A Ház a Tatin utcán annyira mesés történet, isteni receptekkel. Aki szereti Franciaországot és a gasztronómiát, az feltétlenül olvassa el!


Végül pár gluténmentes finomságot is szereztem, nyamm. A 9bar annyira isteni, sokat akarok, sokat, sokat és még többet :)

Ennyi lett volna mára, legyen szép napotok!

xoxo

13 megjegyzés:

  1. Hmm... Körbe kéne néznem a h&m-nél azt hiszem :DDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem most baromi jók a nyári cuccok, szóval mindenképp :D

      Törlés
  2. Az a fürdőruci nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
  3. Nem vagyok egy strandra járós, de az a fürdőruha....Kell! :D
    Én is szeretem a Fekete Tőr Testvériség sorozatot, bár jó hogy emlékeztették, valahol a hatodik kötetnél elmaradtam velük, de lehet hogy folytatom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem érdemes lenne folytatni, én imádom :)

      Törlés
  4. Szép az a virágos. Gondolom Virágos! :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem is nagyon bejön a fürdőruha :-) (Idén sem megyek strandra, de hagyjuk.) Én meg egyedül szeretek vásárolni, mert akkor senki sem sürget. Azért a tesóimmal is jó, csak velük ritkán jön össze.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én anyukámmal szoktam még vásárolni, de vele se jó, mert semmiről sincs értékelhető véleménye :D

      Törlés
  6. Szép az a fürdőruha, valami hasonlóval múltkor már szemeztem, amikor kolléganőmmel vandálkodtunk az Árkádban. Csak akkor nyári ruhákat néztünk, de most ismét eszembe jutott, hogy muszáj lesz vennem egy fürdő ruhát idénre. Legalább egy felsőt. :)

    VálaszTörlés
  7. Great post!

    Very interesting!

    Thank you!

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.blogspot.com

    VálaszTörlés
  8. nagyon edi a mintaja a furdorucinak! :) en amiota attertem a teljes alakos furdoruhakra, eleg nehezen talalok magamnak olyant ami jol alljon es tetszedjen is ... nameg akkor nem is beszelek a magas bugyis furdorucikra.. neten lattam megcsak..


    Saci
    ChocolateFashionCoffee
    ChocolateFashionCoffee Facebook Page

    VálaszTörlés