2015. július 15., szerda

Mindjárt itt a nagy nap...

Sziasztok!

Lassan élénkebb lesz a jelenlétem, mert mindjárt itt az esküvő és utána megszabadulok mindenféle szervezéstől :) Kicsit több, mint három hét van a nagy napunkig, belém áll a frász, ha rágondolok, úgyhogy inkább kiírom magamból, megosztom veletek, hogy mivel hogy állunk, emellé kaptok részleteket is, remélem tetszeni fog!



Nem is tudom, hol kezdjem...megvagyunk mindennel VÉGRE :) Amit tudtunk, azt személyessé tettük, a meghívót mi készítettük, almazöld és barna lett, én imádom. Megmutatni nem szeretném, mert teli van információkkal, remélem nem haragszotok. A zenekarért odáig vagyok, már most tudom, hogy minden forintot megér ééés hála az égnek nem csípik a mulatós muzsikát. Mi se. Nem a legjobb felvétel, de a lényeg hallatszik :)


Tortákból úgy alakult, hogy három lesz. Ebből egy lesz az, amit felvágunk, ez glutén-,cukor- és laktózmentes lesz. Én lisztérzékeny vagyok, tanúbébim és a másik tanúbaba se tolerálja túlzottan a tejet és a laktózt, többen pedig a cukrot. Mellé lesz két kétemeletes torta, virágdísszel és szalaggal. Komolyan mondom, az ízeket a legnehezebb kitalálni! Az egyik teljesen túrós lesz, csak egyik szinten barackkal, a másikon eperrel; a másik dobostortás-citromos. Mutatok képeket, hasonlóak lesznek a mieink:


A virágok terén gondba voltam, nem ismerek sokat, ezért azt beszéltük, hogy előtte levő héten bemegyek és összerakjuk a csokrokat. Az asztalokon cserepes virág lesz, számomra ez szimpibb megoldás, persze az is ki lesz díszítve. Falusi esküvő lévén leginkább a mezeinek tűnő csokrok tetszenek, viszont a fehér-zöld elegánsabb csokor is tetszik. Nem irigylem a virágkötőt....természetesen lesz dobócsokor, a főasztalon dísz, a koszorúslányoknál kis csokrocska, vőlegénylék zsebben minirózsa, köszönővirágok. Azt hiszem ennyi, remélem semmit se fogok kihagyni :)


A gyűrű megvásárlásával se kapkodtunk. Kb. két hete meguntam és elmentünk a plázába, ahol meg is vettük őket. Valamiért meg vagyok őrülve a nemesacélért, lehet, hogy majd az idő múlásával az arany felé fog húzni a szívem, de bármelyik házassági évfordulón le lehet cserélni. Mindenesetre a kiválasztott gyűrűpár nekünk nagyon tetszik, hihetetlen kényelmes, ami nagyon fontos, mert párom nem hord ékszereket. Fel szokta venni, hogy szokja, egyelőre jól halad az ügy. A gyűrűpárnát én varrtam. Nagyon büszke vagyok magamra, nem voltak hiábavalóak a munkatársamnál eltöltött varrós-csacsogós órák. Arra még nem jöttem rá, hogy hogyan lehet szépen rávarázsolni a gyűrűt, de majd anyukán megoldja helyettem :)


És most jöjjön a csajoskodás. Természetesen minden tuningnak teret adok, a póthajat kivéve, az más nekem kicsit túlzás. Még nem dőltek el a végleges verziók, annyi biztos, hogy lesz szép 3D  pillám, amit nem tudok lesírni -ez nagyon fontos szempont. Erre nagyon kíváncsi vagyok, olyan kozmetikus fogja csinálni, aki nagyon szuper tekinteteket varázsol és van egy olyan megérzésem, hogy kérek is rögvest időpontot töltésre :) Géllakkos vagyok, ez marad is így, viszont nagyon őrlődök két verzió között: visszafogott csipkés vagy vagány bordó. Mivel nem tudok dönteni, elhatároztam, hogy amilyen cipőt veszek, olyan lesz a körmöm. De a bordó köröm-cipő kombó tetszene a legjobban. A hajam tekintetében  napsütötte balayage-s lesz, jövő héten megyek a következő körre. Tudom ajánlani ezt a fajta melírt azoknak, akik igazi, napszítta hajra vágynak, nagyon természetes és szép. Valószínűleg kontyom lesz, de bátran megbízok a fodrászomban. Szóval erősen lógok a Pinteresten :)

(most, hogy meggondolom, a fonott hajak is tetszenek...nőnek lenni nehéz)


Egyébként állandóan rettegek, hogy valamit elfelejtek, teli vagyok check listekkel, az is aggaszt, hogy ki tud eljönni, hogy lesz utána minden elintézve stb. És sajnos el kell, hogy mondjam, hogy sajnos ez az időszak tökéletes arra, hogy csalódjál pár hozzátartozóban -se sebaj, a barátokat pont erre találták ki! Most szombaton megyünk Almádiba a barátnőimmel, annyira be vagyok már sózva! Hangolódni is próbálok, de valahogy arra sincs agyam, hogy megnézzek egy filmet vagy elolvassak egy limonádét. Fura egy időszak :) Mindenesetre összeszedtem egy képben, hogy mik azok, amik engem a nagy napon meg fognak menteni:


Végül van egy kis válogatásom azokról a filmekről, amikkel lehet hangolódni. Bevallom, annyira nem vagyok oda a tipikus lányosokért, ezért eddig csak  Bérhaverokat néztem meg, ami én személy szerint végig röhögtem :)


Remélem tetszett minden, szurkoljatok, hogy túléljük a napot! :)
xoxo

17 megjegyzés:

  1. Az esküvőnk napja után kapásból 3 emberrel nem beszáltem, majd további 5-tel azt hiszem. (35-ből)
    Ha valaki bánt, megsért küld el, ez a te napod!!!!
    Vőfény nem lesz?
    Mi írtunk egy fotózkodós listát, hogy melyik család, melyik barát, hogy ki után. Ezt a vőfély olvasta fel és terelgette a népeket. Sokat könnyített a dolgon.
    A lánybucsú pedig szívás, mert mindenki téged akar majd itatatni. Én kikötöttem, hogy semmilyen pénisz alakú dolgot nem akarok látni, ez nem jött össze. A lényeg, hogy te jól érezd meged :)
    Sok sok boldogságot Nektek! Nagyszerű nap lesz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lesz vőfély, nagyon jól csináltátok, lehet, hogy le is utánozzuk :)
      Szerencsére nem iszok alkoholt már régóta, sokkal nehezebb egy normális szórakozóhelyet találni, ami nem diszkó, de pörög. Engem a kakasnyalókás pénisz készített ki, mert jópofa volt,elnyalogattam, csak az ízét utálom :D
      Köszönjük a jókívánságot!

      Törlés
  2. Olyan jó volt olvasni, teljesen beleéltem magam :D Minden a legnagyobb rendben lesz, remélem hozol fotókat, mert kíváncsi vagyok milyen lesz :)) Sok boldogságot! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kell aggódni, mesélek majd bőven :) Köszönjük!

      Törlés
  3. Wow, hihetetlen, hogy már mindjárt itt van a nagy nap!
    Tök jó, hogy mindenmentes tortátok lesz, úgy megkóstolnám!
    Én is a bordó körömre szavazok, szerintem az egyedi és vagány lenne egy menyasszonynak. Én nem is szeretem a csupa fehér dolgokat esküvőn, pl. ha nekem lenne, akkor próbálnék minden sablonos dolgot kerülni :D
    Ja, és én se szeretem a mulatóst. És már egy csomó esküvőn voltam, ahol nem szerette a pár, de azt mondta, esküvőre az kell. Miért kell??? A zene annyira meghatározó, nem akarnék életem nagy napján szar zenére bulizni, csak mert az a szokás itthon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nálunk a vőfély nyomta a zenét, rábíztuk, egyetlen kikötéssel, semmi mulatos vagy cigányzene, rosszul vagyok tőle, de nagyon
      az esküvő a párról szól, ha a pár nem szereti a mulatóst, semmi képpen se legyen, csak mert jóskapista esküvőjén az volt

      Törlés
    2. Engem senki se tudna rábeszélni a mulatósra, de szerencsére nem is akar :) Nem szeretem, az "azért, mert illik" dolgokat...SZerintem az egész napnak a párról kell, hogy szóljon.
      Nem biztos, hogy a mindenmentes a legfinomabb :D

      Törlés
  4. Gratulálok Nektek! Hát nem egyszerű, az biztos! Gyönyörű a gyűrűpárna és a gyűrűk is! Nekem fehér arany van, de igazából nem hordom, nem bírom elviselni magamon a gyűrűket.... A mulatós zenét én sem bírom, nekünk sem az volt! Gyönyörű leszel biztos! Nekem is hasonló hajam volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon édes vagy, köszönjük! Bevallom, hogy én sajnáltam a fehér aranyra a pénzt úgy, hogy ki tudja, hogy a párom fogja-e hordani vagy sem. Ha annyira bejön neki a dolog, akkor bármelyik házassági évfordulón le lehet cserélni :)

      Törlés
  5. A zenekar az nagyon tetszetős, és azt is jó dolognak tartom, hogy ti készítettétek el a meghívót.
    Szerintem túl fogjátok élni a napot! Gratulálok, és sok boldogságot!!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szegények mesélték, hogy meg kellett tanulniuk egy Kis Grofót, mert annyi pár kérte....szomorú :D
      Köszönjük, meglesz :)

      Törlés
  6. Ó, a legizgalmasabb időszak előtt álltok, most már csak az édes várakozás van hátra :) Biztos minden remekül fog alakulni! A zenekar nagyon szimpi, meg a mezei ihletésű csokor is - olyan romantikus ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édes lenne a várakozás, ha nem pont most találna be a legtöbb hülye...a rosszindulatú emberek mindig megtalálják a megfelelő időpontot :( Alig várom a friss házas állapotot :)

      Törlés
  7. Ez olyan izgalmas időszak lehet, jó olvasni az ilyen bejegyzéseket, alig várom a beszámolót a nagy napról :)
    Nagyon szép a gyűrűpárna, ügyes vagy :) én is magam szeretném majd varrni a miénket. Szerintem a nemesacél gyűrű jó döntés, elegáns, időtálló és nem kerül egy vagyonba, valószínűleg a miénk is nemesacél lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abban, hogy magamnak csináltam a gyűrűpárnát, van valami varázs. Ráadásul tök egyszerű, el se hiszem, hogy egyedül ilyen szépre sikerült, szóval mindenkit csak buzdítani tudok rá :)
      Tudod, nemes az acél, mint a szerelmünk ;)

      Törlés
  8. a gyuruparna gyonyoru lett, gratulalok! biztos vagyok benne hogy szuper lesz az eskuvotok, majd varjuk a sok szep kepet! :)



    Saci
    ChocolateFashionCoffee
    ChocolateFashionCoffee Facebook Page

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, remélem minél hamarabb lesznek képek! :)

      Törlés