2015. november 28., szombat

Decemberi kívánságlista - IKEA, H&M home, karácsonyi kívánságlista

Sziasztok!

Rég jártam erre, ennek az az oka, hogy én vagyok szerintem az egyetlen nyomorodvány, akinek az új laptopja már az első  hónap után elkezd magától kikapcsolgatni...remélem karácsonyig vissza kapom, addig is szereztem magamnak másikat (a férjemtől :D ). Most, hogy holnap már az első adventi vasárnap lesz, már "legálisan" is lehet nézegetni a boltok karácsonyi kínálatát és az ajándékok beszerzése is egyre sürgetőbb. Idén a lakásdekorra vagyok teljesen rákattanva, az IKEA és a H&M Home kínálata az, amit aprólékosan áttanulmányoztam, de majd a Kik-ben is fogok vásárolni pár apróságot.




Talán télen gyertyázok a legtöbbet, ilyenkor előkerülnek a csak erre az alkalomra vásárolt mécsestartók. Szeretem, amikor különleges alakzatokat hoz ki a mécses, pont ezért a csillagos arany tartó nagy kedvenc, meg persze a kis karácsonyi részletet megjelenítő tartó. A csipkés termékeket nagyon szeretem, már több színben van kaspóm, gyertyatartóm és tálcácskám, de ebben a nagy dög pirosban szerintem nagyon jól mutatnának ünnepekkor a száraz sütik. Amit még nagyon nézegettem, azok a mintás kis sütőformák és a csomagolópapírok. Utóbbiak annyira természetesek, ráadásul a hóemberes papírzacsit a hozzám hasonló béna csomagolóknak találták ki. Emellett a téli kiadású textilekre és egyéb díszekre is érdemes rálesni.

A H&M Home vonala nagyon erős, a karácsonyi kínálat is pazar. Tipikus arany-piros színek, szívet melengető minták jellemzik. A klasszikusnak ható óarany gyertyatartóra nagyon rá vagyok kattanva, A tányérok is nagyon tetszenek, Ha tehetném, alaposan teli pakolnám a konyhát velük :) Külön tetszik, hogy vannak aranyos Jégvarázsos termékek, amik gyerekeknek tökéletes ajándékok. Egyetlen szívfájdalmam, hogy a szép karácsonyfadíszek az én ízlésemnek túlárazottak :(


A kívánságlistám nem egy óriási lista idén, mert a férjemmel megbeszéltük, hogy idén nem ajándékozzuk meg egymást, hanem az ünnepek utáni akciókban bevásárolunk magunknak. Majd kiderül, hogy milyen ez az új rendszer, de őszintén szólva sok dolgot veszünk magunknak, nászpénzből vettünk magunknak nagyobb dolgokat, szóval nincs idén szükség arra, hogy nagy ajándékot akarjunk. Kedvenc üzleteimben nézelődtem, ezek alapján született ez a listácska :)A H&M-ből szeretnék egy aranyos pizsamát, de lehet, hogy többet is beszerzek, mert tetszenek a karácsonyi pamut pizsik is és a csajosabb, szexisebbek is. Bokacsizmám még mindig nincs, de talán most egy kényelmes és vastagsarkú példányt majd szerzek. Táskából sosem elég, örülnék egy sötét, de nem fekete példánynak. A kardigánokat pedig egyszerűen nem tudom megunni, idén gyűjtögető lettem.
A The Body Shop téli kiadásából hiányolom a vaníliát, de helyette a szilvás termékeknek is nagyon örülnék. De a Lush ünnepi termékei még ennél is jobban vonzanak, tavaly is jól bevásároltam belőlük és imádtam az összesen. Idén már a Rose Jam tusfürdőmet megszereztem, szerintem a világ legfinomabb illatával rendelkezik! Az újdonságok közül nagyon sok tetszik, a The Magic od Christmas különösen :)
iParfüméria nagy kedvencem, természetesen itt is rengeteg dolgot találok állandóan magamnak, mégis talán a legjobban vágyott most egy kúpvasaló, ami az egyetlen olyan hajformázó, ami hiányzik, pont ezért állandóan azt érzem, hogy ilyet kéne használnom...egy új téli parfümnek is örülnék, talán a Diesel Loverdose (Tattoo verzióval együtt) és a Nina Ricci Nina parfümje az, ami leginkább mozgat ebben a pillanatban. Persze ez állandóan változó :)
Végül a mostani időszak nagyon kedvez nekem, mert számos remek könyv mellett megjelent nálunk is a Harry Potter első részének illusztrált változata. ÚRISTEN! Annyira kell, meseszép, rajongóknak egyenesen kötelező :)


Nálatok már alakul a lista?

xoxo

5 megjegyzés:

  1. Az iparfumeria oldaláról nem mernék parfümöt rendelni, túl sokan írják a neten, hogy hamis, még a cég fb.-os oldalán is. A helyedben nem onnan vennék nagy parfit. Persze ha nem ismered az adott illatot, lehet nem veszed észre ha hamis. Az arukereső oldalán konkrétan rengeteg átvert ember írt véleményt a hamisítványról és a cégről.
    Lusttól én is kinéztem több dolgot, de nem biztos, hogy megrendelem, majd eldől.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén szólva már három parfümöt rendeltem az oldalról, nekem még szerencsére nem volt rossz tapasztalatom az oldallal kapcsolatban. Viszont a fülembe ültetted a dolgot, utána fogok nézni! Lushra viszont csak buzdítani tudlak :D

      Törlés
  2. U.I.:

    Lush lett volna az utolsó mondatban, csak elírtam.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó kis lista! : )) minden csodaszép rajta. Nekem kifejezett kívánságom az volt, hogy legyen végre egy jóó meleg téli kabátom. sikerült is megtalálni a tökéletes példányt, úgyhogy kipipálhatom : D listám mondhatni van, de egyik sem olyan életbevágó vagy olyan létszükséglet, hogy márpediglen én akarom most rögtön de azonnal : D majd szépen lassan : )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én idén nem láttam olyat, ami tetszene, de van egy jó meleg H&M tollkabim még tavalyról szerencsére :) A legmacerásabb ruhadarab!

      Törlés