2016. április 27., szerda

Glamouros szerzemények

Sziasztok csajok!

Tudom, már eltelt egy adag idő a Glamour napok óta, de én sajnos csak most jutottam el odáig, hogy írjak az új szerzeményeimről. Be kell, hogy valljam, most lusta voltam messzebb elmenni, Tatabányán voltam csak a plázában és a Müllerben, de nagyjától így is megkaptam, amire vágytam. Viszont döbbenet, hogy normális bőrdzsekit ilyenkor már nem lehet venni...egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ha nem most, akkor mikor? :D Nem vettem sok dolgot, mert nem sokára megyünk anyukámhoz és Primarkra gyúrok, csak a Müllerben volt egy kis out of control :)




Olyan aranyos volt az én drága barátnőm, hogy Budapesten megvette nekem a The Body Shop csillámos-kókuszos testvaját, amire már nagyon-nagyon vágytam. Nem szoktam a meleg közeledtével testvajakat használni, de ez gyönyörűen mutat a (napbarnított) bőrön, az extra hidratálásra pedig mindegyik évszakban jól jön a bőrömnek. Az illatát imádom, igazi kókusz, nem az a gejl rettenet, mint a többi hasonló társa. Müllerben vettem egy klasszikus Carmexet, mert egyszerűen ez az egyetlen termék, amit igazán szeret a szám. A Herbal Essences samponokat mindig imádtam, sajnos már kevés helyen kapható, de sokszor szoktam venni egy-egy darabot. Még mindig olyan jó, mint régen! Vettem egy Aveo kézkrémet, ami jeges ananász illatú és tökéletesen hozza a kötelezőt :) Ééééés én valójában úgy a szívem mélyén nem akartam parfümöt venni magamnak, de pont az említett esemény hetén beszélgettünk a padtársammal (kolléganőmmel :) ) a parfümökről, szóba is kerültek az Escada termékei. Utoljára tinikoromban használtam a márkától, a Rock in Rio és az Island kiss volt a két nagy kedvenc, azóta nem is találtam meg a limitált illatok közt az enyémet...mostanáig. Az Agua Del Sol finom gyümölcsös, illatjegyei között akad kajszibarack, málnasörbet,mandarin és gyümölcskoktél; de szerencsére nem tinis illat. Ha tudjátok, szaglásszátok meg!


Valami fura vonzódást érzek a terepzöld (én így hívom, de jó ég tudja, hogy mi a hivatalos neve) military nadrágokhoz. Most ki kellett bírnom nélküle kb. fél évet, volt is minden bajom :D Egyszerűen imádom sima trikóval, saruval, magassarkúval, kényelmes és jól néz ki. Az új példányomat a H&M-ben szereztembe, ugyan picit világosabb, mint amit megszoktam, de annyi legyen. Kimondottan tetszik, hogy nem oldalt, hanem hátul van a cipzára. Vettem még itt egy most nagyon trendi formájú napszemüveget.


A munkahelyemen helyszínt váltottam, most már lehet csinibben öltözni és magassarkút (!!!!!!!!!!!!!!!!) hordani. De mindig kell mászkálnom az üzembe, ezért két csinibb tunikát is újítottam magamnak. A fehér-kék csíkos nekem már egy nagyon nyári darab, a H&M-ben vásároltam, tökéletes skinny jeans-szel és csini saruval. A méregzöld darab a New Yorkerből származik és annak ellenére, hogy eléggé ragaszkodok a színeimhez (fekete, fehér, szürke, kék...köhhh), ezért totál oda vagyok. Nem mintha egy vidám és vibráló szín lenne, de a kicsinek is örülni kell :)


És ami nem Glamour, de új szerelem: Gigi Bioplasma CC krém. Minden a kozmetikusom hibája! Az egyik szempillázás és arckezelés után ezzel a csodával kent be, én meg itthon nem győztem simogatni az arcocskámat. Be is kattantam teljesen, alig vártam, hogy menjen hozzá a képviselő :D  Egy színben létezik, ami tökéletesen illeszkedik azarcomhoz. Hidratál, ragyogóvá tesz és a naptól is véd. Sűrűbb krém, de könnyű eloszlatni.Szoktam rá dobni púdert, így tökéletes! Az izzadósabb időben főleg nagy haverom lesz. Picit borsos az ára, de az én arcom meghálálja.


Végül ajánlani szeretnék nektek egy okosságot, ami a legjobb találmány a lehúzható vécéguriga után....ruhaparfüm! Annyira, de annyira isteni illata van a ruháknak tőle, az öblítő elbújhat mellette! Én még csak Lenorral találkoztam, de remélem, hogy elterjed és sok illat között lehet majd.

Remélem ti is tudtatok magatoknak kedveskedni a kuponos napokon :)

xoxo

3 megjegyzés:

  1. Én sem írtam még a G-napos szerzeményekről, pedig már szerettem volna, csak összejött minden. A Lenor kapszulát értetlenül méregettem, nem értem a létjogosultságát, most akkor eddig évekig hiába használtam öblítőt a ruhákhoz? :D
    A CC krém jól hangzik, majd utánalesek. Végre valami nem agyonreklámozott cucc, kitudja, talán jobb is mint a többség. :)

    VálaszTörlés
  2. A Müllerben én is mindig elcsábulok. :P :D Sokkal másabb a kínálata, mint a többi drogériának. :)
    Nyáron megyünk Angliába, és már én is gyúrok a Primarkra. Már nagyon várom. Remélem, majd készítesz haul bejegyzést róla. ;)

    VálaszTörlés