2016. szeptember 2., péntek

Egy kis Pest, egy kis vásárlás

Sziasztok!

A mai nap elég sűrű volt nálunk...reggel nagyon korán keltem, mikor már lemondtam arról, hogy a kicsi férjembe életet lehetjek, magához tért, majd indultunk Budapestre. A délelőttömet a Dr. Rose magánkórházban töltöttem, ahol több kivizsgálást is csináltak, köztük labort is, ami az utolsó volt, szóval délhez közeledve már nagyon korgott a gyomrom. A klinika nagyon jó helyen van, ezért úgy döntöttünk, hogy korzózunk egyet. Elmentünk enni Zing Burgerbe, sétáltunk a Bazilikánál, a Deák téren, végig az Andrássy-n, a Dohány utcai Zsinagógánál, a Vörösmarty téren...szóval lejártuk a jó melegben a lábunkat :) Olyan régen voltunk fent a fővárosban kettesben, hogy már el is felejtettem, hogy mennyire imádjuk, mindketten szívesen élnénk fent legalább egy évet, de amegvalósításig sosem jutottunk el. Megbeszéltük, hogy majd egy hétvégére felmegyünk valamelyik nagyon menő hotelbe és turistaként fogjuk bejárni. Majd jól megnézegetem előtte az Egy nap a városban-os fiúk könyvét és összerakok egy bakancslistát.







Ha már arra jártam, belestem a Látomásba, mert állandóan az instáján leskelődök...találtam ezt a csíkos pamutruhát, amit fel is vettem, mert nem voltam felkészülve a mai melegre (2000.-) és találtam mellé ezt a nyakláncot, ami féláron volt (650.-).


Mostanában megszállt az ihlet, hogy én minden áron Zarába akarok menni és alaposan meg akarok nézni mindent. Meg is történt, megszagláztam pluszba a parfümöket, aminek az lett az eredménye, hogy egy sötétszürke farmerrel, egy parfümszettel és egy kis golyós parfümmel lettem gazdagabb. Be kell, hogy valljam, hogy nagyon-nagyon be tudtam volna vásárolni, tetszenek az őszi darabok, valószínűleg a közeljövőben vissza fogok térni.


Végül egy apróság. Az elmúlt hónapokban haverok lettünk a szójával, a joghurtok, a főzőtejszínes és néha a tej is megjelenik az étrendemben. Van egy szójás szelet, a #Yummy, amiből találkoztam már csokissal, áfonyással és barackossal, de minddel csak a Prímában. Be is futottam most is egybe és vettem mindegyik fajtából.Tudom, hogy a szója sem a legjobb, de néha jól tud esni.


Szép hétvégét nektek!

xoxo

4 megjegyzés:

  1. Ti aztán rendesen bejártátok a várost! :D nem csodálom, én is nagyon szeretem, pedig Pesthez közel lakok és sokat járok fel, nem lehet megunni :)
    A Yummy szójaszeletekkel pont ma találkoztam amúgy az Aldiban, gondoltam szólok, hátha felétek is van Aldi, ott érdemes csekkolni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aldiban mindig a két célpontom a tojásmentes majonéz és a gluténmentes magvas buci, de nagyon köszönöm az infót, remélem, hogy az ittenibenis van :)
      Nem lehet megunni Budapestet, mindig van valami új és izgalmas!

      Törlés
  2. Dórihoz hasonlóan én is az Aldit ajánlottam volna Yummy szójaszeletekre, a minap ott vettem vörösáfonyásat és barackosat. Nekem leginkább a vörösáfonyás ízlett :) A Zara parfümjeiről meg már annyi jót olvasam, hogy ha legközelebb Zara közelben leszek én is megszaglászom őket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes tenni egy kísérletet a Zarás parfümökkel, mert annyi fajta van, hogy lehetetlenség, hogy ne találj olyan, ami tetszik és még az ára is nagyon jó! Yummyból a csokis is nagyon fincsike, ha látsz, kóstold meg azt is :)

      Törlés