2017. január 1., vasárnap

Új év, új célok

Sziasztok,

szeretnék először mindenkinek nagyon boldog és sikeres új évet kívánni! Az előző év összességében jó volt, bár ha a világra gondolok, nagyon rossz úton haladunk. Remélem, hogy az új esztendő több békét hoz.
Mint mindenkinek, nekem is vannak fogaladmaim minden új évre; vannak ígéreteim is magam számára, amik esetén 80-90%-ban biztos vagyok a megvalósításban. Szeretnék az idei évben is sokat utazni, mennimennimenni, a szeretteimmel lenni, olvasni, jól dolgozni és kifogások helyett megoldásokat keresni.

Fogadalmaim:

* Előző évben a fogyás szépen ment, idén az izmosodásra szeretnék fókuszálni




* Szeretnék még kevesebb állati eredetű ételt enni. A vegán étrendtől csak a hús választ el, amiről teljesen lemondani nem fogok szerintem soha, de minél több zöldséget eszek, annál több energiám van.


* Az angolomat fel akarom húzni még jobban. Főleg most, hogy külföldi főnököm lesz.


* Nagyon szeretnék az év végéig kertesházba költözni. Még nem döntöttük el, hogy venni szeretnénk vagy építtetni szeretnénk; de kell na, nem bírjuk a tömbházat :)



Mi az, amit BIZTOSAN megteszek 2017-ben?

* Anyukámhoz legalább egyszer kiutazni


* Többet hétvégézni országon belül olyan helyeken, ahol szégyenemre még nem jártam: Hortobágy, Szeged, Nyíregyháza, Tokaj, Megyer-hegyi terngerszem, Tisza-tó...


* Nyaralni elmenni Horvátország egyik közelebbi pontjába, hogy végre ne kelljen annyira sokatt vezetnem kivételesen :) Éééés veszek hozzá egy akciókamerát.


* Idén is tisztességesen eljárok rendszeresen endokrinológushoz és egyéb visgálatokra.


Úgy érzem, hogy ezek teljesíthető vágyak, amikből egy év múlva többet ki tudok pipálni.

4 megjegyzés:

  1. Boldog új évet kívánok, és azt, hogy a fentiekből teljesíts sikeresen minél többet (az összeset)! :)

    VálaszTörlés
  2. A Tisza-tavat és környékét ajánlom! :) Teljesíthető célok ezek, és hát igen...a tömbház annyira nem buli. Mégis, valahonnan el kell induljon az ember.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha vannak konkrétumok, amiket ajánlatás látogatás céljára, kérlek ne tartsd magadban :)

      Törlés