2012. február 5., vasárnap

Sunfleur Kímélő sminklemosó arctej

Ezt a terméket a Sunfleur Kozmetikai Kft. jóvoltából próbálhattam ki.

A Sunfleur kímélő sminklemosó arctejét már egy ideje használom és be kell vallanom, meglepett, hogy másnál nem nagyon láttam róla tesztet. Grapefruit-mag olaj és hársfa kivonat a két fő összetevő, ennek köszönhetően ISTENI illata van, nem csak tisztítja, de frissíti is a bőrt.

"A Sunfleur Kímélő sminklemosó arctej elősegíti, hogy bőre kíméletesen megtisztuljon a napi sminktől, valamint az arcbőrt érő szennyeződésektől. Hozzáadott illatanyagot nem tartalmaz, így kiválóan alkalmas a szemkörnyéki smink, illetve a szempillafesték eltávolítására is. Természetes, aktív hatóanyaga a Hársfa kivonat, a Grapefruit.mag olaj és a Pantheol nyugtató, gyulladást csökkentő hatásúak, ezzel is csökkentve az esetleges bőrirritációt. Az arctej tartalmaz Allantoint is, ami jó hámképző és kiváló sejtregeneráló tulajdonságú."






Külsejéről annyit, hogy nagyon letisztult és csajos, természetesen a pumpás megoldást én is kedvelem (bár talán nehezebb eltalálni a kellő mennyiséget). A textúrája tökéletes, se nem túl sűrű, se nem túl híg, nagyon könnyű vele az arctisztítás.

Képeken próbálom meg szemléltetni a hatását:

Ennyi smink volt még rajtam:


Megtisztítva:



Talán nem ez a legtökéletesebb sminklemosó, mert picit macerás lemosni a szemfestéket vele, de a mindennapi arctisztításhoz tökéletes. Nekem beépült a mindennapi rutinomba, főleg azért, mert olyan friss és "feszesítő" érzést kelt, mint egy kozmetikai kezelés.
Természetes összetevői miatt kap egy nagy piros pontot; ráadásul magyar termék és az ára is nagyon kedvező.

Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

http://sunfleur.hu/



Természetesen a véleményemet nem befolyásolta a gyártó.

5 megjegyzés:

  1. tudomásom szerint az 1000ft-ot alulró súroló kategória:D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szimpatikus.... nagyon elegáns a csomagolás....nekem is kell ilyen! :)
    Én örülök, hogy megismerhettük ezt a céget. Nagyon elégedett vagyok a termékeikkel.

    VálaszTörlés
  3. wow it looks like it worked so well and really took all your eye make up off!! great find!

    VálaszTörlés