2012. április 14., szombat

Körmös haul+ez A 100. bejegyzés:)

Úúúúúú ez a 100. bejegyzés, amit illő módon meg kell ünnepelni! Legyetek figyelmesek, mert hamarosan játszunk:) Na tehát, kedden szinte felesleges mentem le Veszprémbe; állítólagos zh-m helyszínén senki se volt...legalább a barátnőimmel találkoztam és elmentem a Rossmannbe, mert muszáj volt levezetni a nem is kicsi feszültséget. Kivételesen csak a körmeimre gondoltam, vettem pár dolgot, amit most honey kedvéért fogok bemutatni:)

Személy szerint én imádok mindent, ami nude, ezért nagyon megörültem, amikor az Essence ennek fényében pár új lakkot dobott piacra. Bevallom, én még nem találtam meg a támpontot, ami alapján határozottan meg tudjam különböztetni a színeket, ezért név alapján a 03-cookies&cream árnyalatot választottam. Koliban rögtön kipróbáltuk, nagyon tetszik a színe, pont illik a körmeimhez és bőrömhöz. Ráadásul (ilyen még nem volt) egy rétegben is nagyon tetszik:D Persze kettőben az igazi.
Ha már az Essencenél tartunk...volt egy termék, amire mindig nyáladzottam más blogokon, de még boltban nem igazán találkoztam vele mostanáig. Szerintem nem kell különösebben bemutatnom: Better than gel nails top sealer. Nem nagyon tudtam elképzelni gyakorlatban, de teljesen odaáig vagyok érte, tényleg zselészerű és tartósabb vele a lakkozás.
Volt még valami, amivel régóta szemeztem, de ebből is nagyon nehéz volt a választás. Lovely körömápoló, méghozzá epres-málnás, ami elvileg jót tesz a körömnek és a körülötte levő bőrnek, táplálja és erősebbé teszi. Egyelőre csak annyit tudok nyilatkozni erről, hogy a köröm "eszi" ezt az ápolót és nagyon finom illata van.
Végezetül egy kókuszos-vaníliás Essence körömlakklemosó is hazajött, mindig szükség van egy-egy újabb lemosóra szerintem. Egyszer használtam eddig, az illata nagyon jó, megfelelően leszedte a lakkot és nem roncsolta a körmöket.
Remélem pihenősen telik ez a csúnya hétvége:)

8 megjegyzés:

  1. Szia! A körömápolóra kíváncsi leszek, mert nekem rossz a tapasztalatom, pontosabban soha semmi eredménye, hiába próbáltam ki többfélét. :( De legalább illatos lesz a körömágyunk ha más nem is történik! :)))

    VálaszTörlés
  2. Tku sweetie! following u back ;) :X

    VálaszTörlés
  3. De jó az a nude lakk! És miért nem lett zh végül?
    Cuki a kutyus!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát a kedves tanárnővel e-mailben megbeszéltem, hogy akkor lesz, odamentem, vártam fél órát, sehol-senki, később írta, hogy jajj ők a többiekkel megbeszélték,hogy nem írnak....nem voltam ideges...:D

      Törlés
  4. De jól fed ez a nude lakk*.* Nagyon szép a színe;-)

    VálaszTörlés
  5. I like the nude nail colour from essence :)


    xoxo
    Ina :*

    VálaszTörlés