2012. április 25., szerda

Vásárolgatás párban

Azok közé tartozom, akik a párjukkal remekül tudnak vásárolni...ma boltoltunk, mert Egyetlen megy holnap T-home reklámforgatásra, kellettek neki semleges cuccok, de persze nekünk ez nem volt elég:D Én cuccaim:

A trikót turkálóban vettem úgy 500ft-ért, a Cosmot nem kell bemutatnom gondolom éééééés régóta áhított öööö jóégtudjamianeve dzseki a New Yorkerből kőkemény 3090ft-ért. Nagyon boldog voltam, amikor megláttam, bár picit felháborító a méretezés, mert a 38-as vagy M-es méretemre XL!!!eset kellett vennem, csak azért, mert nagyobb a cicim az átlagnál. Soha nem volt ekkora ruhám, kicsit kiábrándító:(:(:( No de férfiszekció:
A bézs póló kötelező darab,mert Star Wars rajongó, a szürke póló nála is alapdarab, a gyönyörű pálmafás-floridás-naplementés fürdőnacit ráerőszakoltam:D De azt mondta, hogy kényelmes. Most családi gyülekezet van, mert anyu tegnap jött haza, Tampában lakó nagybátyám szombat óta van itt, ráadásnak múlt hétvégén péntektől vasárnapig itt volt másik nagybátyám, szombaton unokatesómékkal kiegészülve...uhhh nincs sok idő a tanulásra. De jövő héten már köttetnem és leadnom kell, szóval holnapi napot én a Szabó Ervin Könyvtárban töltöm. Anyu hozott nekem egy halom gluténmentes finomságot:
És hozott egy virágos, rojtos végű sálat, ami egybe van varrva (nincs vége:D) és jó hosszú, nekem sikerült nagyjából szakszerűen felvennem:
És nagy bűn, de tegnap este 11kor betoltam egy mekis grillcsirkés prémium salit:D
Végső sorban egy kis dm-es zsákmányocska, első pakk Szandibabymé lett születésnapja alkalmából, Playboy parfüm pedig olyan olcsó volt, hogy megvettem, azóta dúl a szerelem:)
Sajnos mára ennyi, csók csajok:)

5 megjegyzés:

  1. Én legjobban barátommal szeretek shoppingolni:) segít dönteni, hogy mi áll jól és mi nem :D

    VálaszTörlés
  2. I love how all your posts are so bright and colorful!!! Makes me wanna look thru them over and over;-))))

    VálaszTörlés
  3. I love that college jacket!

    www.kimgodschalk.com

    VálaszTörlés
  4. ohhh love this post! i love seeing what people pick up at the grocery store haha and i love me some Cosmo!! :)

    VálaszTörlés
  5. Szia! Neked adom tovább a Liebster blog díjat, fogadd szeretettel! :-)
    http://clavelsworld.blogspot.com/2012/05/en-is-kaptam-dijat.html

    VálaszTörlés