2012. július 26., csütörtök

Mostanában szereztem

Az elmúlt napok nem teltek valami jól, tegnap kiderült, hogy átraktak költségtérítésesre...(záróvizsgáim és egy vizsgám van hátra, mert nem engedtek nyáron diplomázni egy tesi miatt, amire van felmentésem). Szóval magyar felsőoktatás mehet a fenébe, bár ahogy néztem, a kiszemelt mestert el se indítják ősztől :/ DE Egyetlent felvették földmérői mérnökire!!!! Én kis büszkeségem:) Másik rossz hír ma jött, a hagyjukmilyenbank annyira törődik az ügyfeleivel, hogy most, amikor már az eredményre várunk, egy munkatárs többedik telefonálásra nagy nehezen benyögi, hogy nem jó a kezes. Két hónappal ezelőtt is ugyan az volt, de eszük ágába se lett volna közölni. Magyarország KÖSZÍÍÍÍ a ki&@#tt nagy semmit....(áhhh nem sírok eleget.)-
Elmúlt időkben pár dolgot kaparintgattam...DM-be múltkor beugrottam fogselyemért, ezeket vettem:


Nem igazán értem, miért fordult meg a kép...:D Mindenesetre ez a Wilkinson a kedvenc borotvám, annyira örültem, hogy egyesével is lehet kapni, hogy gyorsan vettem is egyet. Fogselyem szériatartozékom, meghalok nélküle, olyan picit és egymáshoz közeliek a fogaim. Essence nude szemceruzát kíváncsiságból vettem meg, bár inkább a fehérre esküszöm. Mostanában annyira nem festem magam, de azért kipróbálgattam, bár még nem döntöttem el, hol is legyen a helye, mert a vízvonalra annyira nem akarna fogni:/ Szőlőrúzs már nagyon kellett, sajnos nekem nyáron is száraz a szám, ezt a szépséges Baleas példányt vettem, úgy hiszem, a Cukorfalat tusfürdő párja, legalábbis illat alapján (ami nagyon jó, de eszement tömény).


Ők testápolás szekció. Baba márkához gyengéd szálak fűznek, imádom úgy, ahogy van, lágy, gondoskodó, illatos, klasszikus:) Ez az új kakaóvajas testápolójuk, a reklámot látva már futottam is a boltba, mert a bőröm is száraz és elfogyott a jó zsíros testvajam. Szerencsére a szokásos Baba minőség, az illatáról ódákat tudnék zengeni és istenien hidratál (jó zsíros). Avonból rendeltem magamnak hajkefét (érkezése előtti nap darabokra hullott az előző), egzotikus deót és testpermetet. Az utóbbi mézes-tejes illatú, nagyon kellemes és mintha tartósabb lenne, mint a cseresznyevirágos. Rákaptam most nagyon, mert könnyebben viszem melóba, mint valamelyik nagy dög parfümömet.


Hátööööö a képregények az eredeti, hamisíthatatlan A csodálatos pókember kezdeti példányai. Múlt szombaton megnéztük a filmet 3D-ben és végre Marvelhez méltó alkotás volt. Picit rápörögtem és világ életemben imádtam a képregényeket, gyerekkoromban gyűjtögettem őket (anyu gátat vetett neki) és még munkám is van, ezért elhatároztam, hogy ezzel a sorozattal kezdem meg a képregények gyűjtését:D (rettentő nőies vagyok:) A True Blood sorozat második része a Rukkola segítségével került hozzám. Ajánlom ezt a honlapot, én már egy ideje nézegettem, de az elkezdéséhez végső löketet Rita adta. Olyan nagyon szuper, érdemes nekilátni:)

Betekintésnek mostanában lőtt képek. A zsúfolt ajándékbolt az új munkahelyem:)








xoxo

4 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy tetszik a rukkola, én is imádom :) már 12 könyvet happoltam, és várom őket haza :) de még nagyon sokat szívesen elolvasnék!

    Szuperek a képek, olyan hangulatosak pizzát fagyit édességet én is szívesen elmajszolnék :D

    VálaszTörlés
  2. yummm your pizza and ice cream looks so yummy!! making me hungry hahah i love your bright colorblock nails! the colors are so pretty!

    VálaszTörlés
  3. You are very inspiring dear.I just discovered your blog and really like it.! I just shared my Clozette Fashion Finds on my blog. If you have a minute, I would love to hear your comment.
    Also, let me know if you want us to follow each other. I will definitely follow you back...

    Blow a Rainbow
    Blow a Rainbow on Facebook
    O.X.Y.G.E.N.on Facebook
    Blow a Rainbow on Bloglovin
    Blow a Rainbow on Pinterest
    Blow a Rainbow on Lookbook
    Blow a Rainbow on Tumblr

    Mwahhh!!!!

    VálaszTörlés
  4. Azok a kis dinnyék nyalókák? Nagyon cukik!

    VálaszTörlés