2013. július 1., hétfő

Amikor Budaörsön jártam...

Sziasztok leányaim!

Azzal kezdeném, hogy tudom, hogy kint van oldalt a Bloglovin linkje, de ismétlés a tudás anyja :D Szóval itt is megtaláltok. Régebben, még a vad tanulós időszakban Pucukával voltunk Budaörsön, vettünk lakásba pár dolgot, elmentem a gluténmentes mennyországba, nagy Tescoba és Decathlonba. Nem vettem annyira sok dolgot, de annyival jobban éreztem magam utána :D

A nagy Tescot azért rohamoztam meg, mert itthon nem találtam azokat a dolgokat, amiket az F&F újságban kinéztem. Sajnos itt se mindent, de pár újdonság így is hazajött velem.



Ez a szépséges batikolt táska eszméletlen nagy és röhejes ára volt. TÉNYLEG nagy, simán minden belefér a strandoláshoz, de én egy közepes bevásárlásra is simán magammal viszem.


Az olcsó flip-flop nálam elengedhetetlen, ha csak le kell futnom valahova, ezt veszem fel. 800 ft körüli árával nagyon szívembe zárta magát, főleg, mert a talprésze nagyon kényelmes. Azért volt szükség a megvételéhez, mert az előzőt magára hagytam a barátnőm kutyájával 3 percre...:D


Nyáron nagyon szeretek lazán öltözködni, trikókba bújni. Ez az átlátszó-inkamintás darab nagyon megtetszett, ha jól emlékszem, volt még belőle neonos verzió is. Bevallom, én tróger vagyok, fekete melltartóhoz és a fekete bikinimhez simán felkapom. Érdemes körbenézni az F&F háza táján, mert sok-sok szép nyári felsőt árulnak idén.


Nagyon durva tény, de az előző farmershortomat még az első éves ösztöndíjamból vettem, ami nem ma volt..bár az előző még talán ezt a pár hónapot bírta volna, inkább vettem egy szép sötétkék példányt. Sajnos amikor arrafelé jártam, ombres még nem volt :(


Idei A SARU. Amint megláttam, beleszerettem. Mentaszínű, tökéletesen tartja a lábam és egy nagyobb séta is kivitelezhető benne. Igen, benne két F&F kozmetikum csücsül. Régebben már próbáltam az alapozót és a szemöldökcerkát, azokkal teljes mértékben elégedett voltam, ezért (és az akció miatt) gyarapítottam a készletet.



Gyönyörű, csillogó lila szemhéjpúder, nem porzik, szuperül zár. Nagyon tetszik, bánom, hogy csak egy színben vettem :D





És egy kis ragyogás az arcnak=Galaxy Glow. Ebbe a termékbe szerelmes vagyok! Nem túl praktikus a vastag üveg, de elegánssá és széppé teszi. Én a fürdőben tartom, remélem senki se veri le :D Habos-krémes az állaga, nagyon szépen teszi a dolgát.


Decathlonban rámentünk a futócuccokra. Részemről a futás a világ legutálatosabb dolga, de próbálom megszeretni...


Saját márkás futócipő verhetetlen, mi ötezerért vettünk. Külsőleg nekem tetszik, bár hamar koszolódik és nem vízálló, de tavaszra és nyárra tökéletes. Jó kis párnás a talpa és pillekönnyű.


Ez egy sportoláshoz kitalált táska, nagyon kényelmes és belefér a telefon (fülessel is tökéletes), kulcs és innivaló.


Megtaláltam a legmegfelelőbb (ár és minőség is tökéletes) sportmelltartót! Ha jól emlékszem háromezer körül volt, szintén Kalenji. Nekem nagy mellem van, mégis szuperül tartja. Érdemes tenni vele egy próbát.


Végül egy új napszemüveg, mert mostanában ezeket halmozom fel :D Most ez az aktuális kedvencem :)


4 megjegyzés:

  1. nekem is ilyen cicifixem van:D nem rendelkezem túl dús keblekkel (B, menzesz előtt bő C), de úgy rámszorítja, hogy fiúnak tűnök benne. vagyis tart, mint állat:D

    VálaszTörlés
  2. A táska és a saru nagyon tetszik, persze a többi is praktikus, és elhiszem, hogy örömödet leled benne. :)
    Jó dolgokat vásároltál össze. :)

    VálaszTörlés
  3. ahh thanks for showing us your lovely shopping haul!! i especially love your tie-dye tote bag so cute!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó a top és a szandál! Hasonló színű szandit néztem ki én is, csak az a problémám, hogy nincs semmi olyan árnyalatú ruhám, amihez fel tudnám venni, emiatt még gondolkodok rajta, bár kínai, szóval nem drága...Olyan 90-es évekre hajazó vastag sarka van, irtó kényelmes :-)

    VálaszTörlés