2014. április 7., hétfő

Ruhavásárlás

Sziasztok!

Az elmúlt héten több dolgot is kipipálhattam a tavaszi kívánságlistáról, szerencsére egy dzsekit is találtam magamnak. Az új lakáshoz vészesen közel van egy butik, ahova próba szerencse alapot belestem...szerencsére itt leltem rá a kabátomra.


Butik 7500.- ft

Az ára nagyon megtetszett, ez a szín pedig nagyon tökéletes, mert eddig mindig fekete volt, de idén próbálok "megvilágosodni", így az új ruháim egy részéhez jobban is illik. A varrott minta kimondottan tetszik, egyedivé teszi.


Kínai, balettcipő 2950.-, papucsok 1000.-

Próbáltam most olcsón megoldani mindent, így cipővásárlás miatt a kínai felé vettem az irányt. Igazából csak egy csinosabb balettcipőt szerettem volna, de megláttam az ezer forintra leakciózott nyári darabokat. A kis köves papucs sokszor volt rajtam ebben a szép időben, meglepően kényelmes és párnázott a talpa. 


Betévedtem a New Yorkerbe, pedig ilyet ritkán teszek :D Szerencsére nálunk még sok akciós ruha volt, találtam is magamnak párat.


New Yorker 3990.- 290.-

Az ára röhejes volt, ráadásul kényelmes, a színe gyönyörű és a bőrbetét egyszerűen menő. Vékony anyaga van, de hosszú ujjú, ezért tökéletes a tavaszi időben.


New Yorker 5990.- 290.-

Szintén röhej az ára ennek a kis arany flitteres felsőnek. Peplum szabású, de nem annyira direkt módon szerencsére. Picit vastag, ezért szerintem csak ősszel fogom elővenni, de ennek ellenére tetszik. Egyetlen problémám, hogy minden felvételnél végigkaristolja a bőrömet.


New Yorker 5990.- 890.-

Ő egy bőrhatású nadrág, bevallom, ilyet még soha fel se mertem próbálni, de most szembejött velem. Nézegettem magam a tükör előtt, végül több dolog szólt mellette, mint ellene. Felvenni könnyű, utána húzogatni már nem annyira, de bánja a fene :D A valóságban sötétebb, lassan bele is szeretek. Sajnos őt is a picit hidegebb napokra tartogatom. (Nem viselem jól a meleget)


És végül apróságok, amik feldobnak...találtam pár jó könyvet a könyvtárban magamnak és a DM-ben egy nagy adag gluténmentes kenyeret. Én ezzel kb. kétezer forintot spóroltam, ráadásul ezek a kedvenceim. Hasonló cipőben járóknak üzenem, hogy a DM már akkor is féláron adja, ha még egy hónapja van a szavatosságnak.

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége és újultan erővel vágtatok neki a hétfőnek!
xoxo






4 megjegyzés:

  1. I love that gold sparkly top! It's gorgeous! X

    justrach.com xo

    VálaszTörlés
  2. ahh love your shopping haul!! i especially love that leather jacket.. the color is perfect for spring!!

    www.lisalovescoco.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. Én is hasonló bőrbetétes nadrágot vettem a New Yorkerben, meg pár akciós cuccot, szerintem nem rossz hely, csak ki kell fogni a dolgokat :-)

    VálaszTörlés