2014. május 25., vasárnap

Akikkel nem lettünk jó barátok...

Sziasztok!

Őszintén szólva teljesen lelomboz, ha valamilyen rossz termékbe futok bele, egyrészt a pénzkidobás zavar, másrészt nem szeretek bevált vagy vágyott márkában csalódni. Most három terméket szedtem össze, amitől szinte sírni tudnék, annyira nem váltak be...




Az első az Yves Rocher csalános samponja, amit zsíros hajúaknak ajánlanak. Én szeretem ezt a márkát, de ez a sampon nagyon nem tetszik. Nem tudom, mennyire vagyok mérvadó, mert a hajam nagyon finnyás, már egy jó ideje H&S-t használok, amivel az alapvetően nagyon zsíros hajam akár 3 napot is kibír. A változatosság szellemében választottam magam ezt a terméket, de már az első használatnál se tetszett annyira, mert nagyon folyós, bénáztam vele egy kicsit. A mindenmentességével nem volt, mondhatni selymes volt a hajam, de már másnap zsíros...MÁSNAP. Sírógörcs.


Alapvetően a Balea is közel áll a szívemhez, ezért gondoltam, veszek magamnak egy tonikot tőlük. Sok gondom nem volt vele, de egyszerűen nem érzem elég hatékonynak. Kimondottan érzékeny bőrre való, az illata is finom, csak nem 100%-os a hatás. A biztonság kedvéért még teszek egy próbát vele télen, hátha akkor jobban tetszik, addig elfér a fiókban.


Ez talán mindegyik közt a legnagyobb csalódás, ráadásul ő az első Bomb Cosmetics termékem. Régóta nézegettem a csodaszép termékeket, de ehhez az ajakbalzsamhoz jutottam hozzá először, de picit elvette a kedvem a többi terméküktől, maradok a Lushnál. A külleme nagyon tetszetős, vidám és színes, az illata is isteni, de sajnos semmit nem ér, maximum még szárazabb lesz tőle a szám. Nem szívódik be, nem hidratál.

Remélem ti kimaradtok ezekből a "botlásokból" :)

xoxo

6 megjegyzés:

  1. Én így voltam a Garnier Fructis-szal. Gyorsabban zsírosodott a hajam, mint előtte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Garnier nem a hajam barátja :D De a Dove okozta nálam még ugyan ezt, pedig jók a samponjaik.

      Törlés
  2. ohh i've never tried garnier fructis products i'll have to try it out!! thanks for the recommendation!

    www.lisalovescoco.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. Nem próbáltam ezeket, de mondjuk nem is fogom, mert most natúrkozmetikumokra/minimális kozmetikumokra állok át - sajnos egyre rosszabb az ekcémám, valamit muszáj tennem érte... Pl. az Alverde sampon nagyon bejött, annyi, hogy alig habzik, kicsit szenvedni kell vele, de amúgy szuper! Szerencsére nem vészesen zsírosodó a hajam sem, minimum 6 napot kibír.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon irigyellek, az enyém mindig ilyen katasztrófa volt :( Alverde sampont szerintem még soha nem próbáltam, lehet, hogy következő körben teszek egy kísérletet vele. (6nap?6? meghalok :D )

      Törlés
  4. Yves Rocher Volume-ot (ugyanez a fajta) használom és nekem az bevált,

    Nem zsírosodik nekem sem a hajam, de azzal talán még hosszabb ideig bírja... (legjobban azonban a Herbal svédcseppes sampon amivel eddig a leginkább elégedett vagyok)

    VálaszTörlés