2012. január 2., hétfő

Év első hétfője

Nagyon jó volt, hogy itt volt Orsolyka, bár így se érzem teljes mértékben, hogy ez a kb 4 nap kompenzálta volna az elmúlt hónapokat:( Lényeg a lényeg,nagyon jól éreztem magam az év végén, kivéve a szilvesztert, amit mindig is utáltam és idén most már tényleg gyűjtök rá pénzt, hogy elutazzunk valahova. Orsollyal csináltunk csajos programokat (plázáztunk a másik barátnőmmel és az ő anyukájával) és filmeztünk-megnéztük a Barátság extrákkal. Fúúúú de nagyon tetszett nekünk!





Aztán találtunk egy nagyon szép, elveszett vizslát, amitől persze Bombi teljesen kikészült, de muszáj volt hozzánk szoktatni,hogy jöhessenek majd érte; a sintér bácsi amikor kijött mondta, hogy már meg is van a gazdája, aki ünnepek alatt Hollandiában volt. Szilveszter eltelt, nem is voltam hajlandó megerőltetni magamat:D




Van két új gyűrűm, baglyos Kenveloból, gyurmaffint Orsika csinálta nekem <3


Mától pedig újra meló, de ami sokkal aggasztóbb...lassan a megmaradt tárgyaimból vizsga:/ Sokkal kevésbé motivált az ember, amikor nem tud bejárni órákra,hanem nap mint nap dolgozik. Viszont számomra a mai nap híre, amitől teljesen feldobódtam: TATABÁNYÁN HAMAROSAN NYÍLIK H&M!!!! Wuhhúúúúúú!!!

Életképek itthonról:





Kitartás;)

2 megjegyzés: